3η θέση για τον Μεσολογγίτη Κων/νο Νικολάου στον 2ο ημιμαραθώνιο Νισύρου

Με τη δυναμική συμμετοχή των Κώων δρομέων πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή ο 2ος Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου «τρέξε στον κρατήρα» στον Εμπορειό της Νισύρου σε μία εκπληκτική διαδρομή στο Ηφαίστειο (με υψηλή θερμοκρασία…)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε  ο ημιμαραθώνιος  και οι αγωνες 6-12 χιλ στη  Νισυρο στη μνήμη του  δρομέα Τονι Μανατακι με την υποστήριξη του (runningonthewall) και του Τριαντάφυλλου Τριαντάφυλλου με περισσότερες απο 30 συμμετοχές ανδρών γυναικών -παιδιών και στης τρεις κατηγορίες.

Η εκκίνηση δόθηκε  λίγο μετά τις 08:30. απο τη πλατεία του Εμπορειου.

Η διαδρομή τον 6χιλ. Τερμάτισε στο ηφαίστειο

Η διαδρομή τον 12χιλ. Εμπορειος-ηφαίστειο -Εμπορειος

Η διαδρομή του ημιμαραθωνίου που ήταν και η πιο δύσκολη Εμπορειος-ηφαίστειο-Εκκλησία Τίμιου Σταυρου-Άργος και επιστροφή.

Και στης 3 διαδρομές υπήρχαν σταθμοί  τροφοδοσία και εθελοντές οι οποίοι εμψύχωναν τους αθλητές, σημαντική ήταν η  βοήθεια του έμπειρου (προπονητη δρομέα)και συνδιοργανωτή Αλεξ Αναστασιαδη στους αθλητές του ημιμαραθωνίου.

Στον ημιμαραθώνιο την 3η θέση κατέλαβε ο Μεσολογγίτης Στρατιωτικός στο επάγγελμα Νικολάου Κωνσταντίνος.

Αποτελέσματα :

Ημιμαραθώνιος 

1ος Αναγνωστοπουλος Κων/νος

2ος Καματερος Θανάσης

3ος Νικολαου Κων/νος

12χιλιόμετρα

1ος Αγγελακόπουλος Ιωάννης

2ος Καματερος Γρηγόρης

3ος Εψιμος Δήμος

Τον αγώνα διοργάνωσαν με επιτυχία η Running on the walk και ο Τριαντάφυλλος Τριανταφύλλου,  με διαδρομές από Εμπορειό –Ηφαίστειο & Ηφαίστειο-Εμπορειό, 6χλμ, 12χλμ, 21χλμ αντίστοιχα, στη μνήμη του αγαπημένου φίλου των δρομέων, Αντώνη Μανατάκη .

Σε ότι αφορά τη συμμετοχή κι αυτή τη φορά των Κώων δρομέων – Μαραθωνοδρόμων, οι φωτό & το βίντεο τα λένε όλα (δείτε εδώ) …

Πηγή: www.aegeanews.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr