Τελετή λήξης τμήματος Στίβου Α.Σ. ΛΕΩΝ

Ολοκληρώθηκε η τρέχουσαχρονιά για το τμήμα Στίβου του Α.Σ. ΛΕΩΝ και τους μικρούς αθλητές του το προηγούμενο Σάββατο με την πραγματοποίηση φιλικών αναμετρήσεων με τους φίλους του Συλλόγου ΑΓΟ Λιακατά Αιτωλικού στο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Κοινός τόπος όλων το ενδιαφέρον πολλών παιδιών για το συγκεκριμένο άθλημα με απουσία όμως των κατάλληλων υποδομών, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο των προπονητών όλων των Συλλόγων και κυρίως το ενδιαφέρον των παιδιών.

Ο Στίβος με μεγάλη ιστορία στον τόπο μας είναι ένα άθλημα το οποίο προσελκύει μικρούς και μεγάλους αθλητές, κάποιοι από τους οποίους ασχολούνται και επαγγελματικά φέρνοντας αρκετά συχνά διακρίσεις για τους ίδιους και την πόλη μας.

Είναι ευθύνη όλων μας, Συλλόγων και Φορέων της πόλεις μας, να εργαστούμε από κοινού με στόχο τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για την περαιτέρω ανάπτυξη του συγκεκριμένου αθλήματος.

Πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς αθλητές και των δύο Συλλόγων ευχόμενοι στο μέλλον να πραγματοποιηθούν ανάλογες συνέργειες και συνδιοργανώσεις με όλους τους Συλλόγους της περιοχής μας.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr