2o Kitesurf Festival στις 29 και 30 Ιουλίου στo Διόνι Κατοχής

Η ομάδα West Coast Kitesurf σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου προκηρύσσουν και συνδιοργανώνουν, το 2o Kitesurf  Festival στις 29 και 30 Ιουλίου στην παραλία Διόνι Κατοχής στο Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ θα γίνουν άτυποι αγώνες freestyle show/speed race/Big air (Σάββατο και Κυριακή αντίστοιχα) αέρα επιτρέποντος. Στόχος του Φεστιβάλ που εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο σε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της περιοχής μας με σημαντική επισκεψιμότητα  είναι να γιορτάσουμε αυτό το μοναδικό άθλημα σε μια ιδιαίτερης ομορφιάς περιοχή και προσφέρει μοναδικές δυνατότητες για την ανάπτυξη του αθλήματος της αετοσανίδος/kitesurf.

Θα είναι και μία ευκαιρία για τους επαγγελματίες του χώρου να διοργανώσουν μια μίνι έκθεση με νέα προϊόντα και θα υπάρχει και δοκιμή Demo νέων αετών και σανίδων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο group μας στο facebook West Coast Kitesurf Team

Στο Φεστιβάλ  θα γίνουν  παράλληλες δραστηριότητες όπως SUP και Kayak , αλλά και προπόνηση επί ξηράς με τις εξαιρετικές Μπαλαλά Σοφία και Χριστίνα Πρασσά. Παράλληλα Djs  παίξουν μουσική για ένα τρελό beach πάρτυ επί της παραλίας. Πλούσια δώρα με κλήρωση περιμένουν τους αθλητές και το κοινό που θα μας τιμήσει με την παρουσία τους. Σας περιμένουμε όλους στην Δυτική Ακτή. Οι εγγραφές θα αρχίσουν το Σάββατο  στις 12 το μεσημέρι μέχρι στις 4 το απόγευμα. Με την εγγραφή θα δίνεται και ένα μπλουζάκι  συμμετοχής στους αγώνες που θα διεξαχθούν. Το φεστιβάλ είναι ανοικτό σε όλες τις κατηγορίες, ηλικίες (ενηλίκων)

Προϋπόθεση συμμετοχής είναι: – οι ημεδαποί και αλλοδαποί, θα πρέπει να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι είναι υγιείς, γνωρίζουν κολύμβηση και αγωνίζονται με δική τους ευθύνη. Η διαδρομή θα σημανθεί με σημαδούρες και θα υπάρχουν σκάφη με επόπτες στην διαδρομή του race. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα της όποιας τροποποίησης του προγράμματος ανάλογα τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν.

 Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα υγείας και με περιστατικά που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Για την ασφάλεια των αθλητών θα υπάρχει γιατρός και οι αγωνιζόμενοι θα επιβλέπονται από εθελοντική ομάδα διάσωσης. Θα υπάρχει προσφορά νερού και ισοτονικών ποτών.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους μεγάλους μας χορηγούς ΘΕΡΜΟΖΕΛ, ΤΕΡΝΑ, SURFMARKET.GR, KITESURFGREECE.COM αλλά και τους μικρούς χορηγούς χωρίς την στήριξή τους δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό το Φεστιβάλ που γίνεται θεσμός βάζοντας την περιοχή μας στον τουριστικό χάρτη.

Με εκτίμηση

Χρήστος Διαμαντόπουλος

Γ.Γ. Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου

West Coast Kitesurf Team

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr