6οι στον Παγκόσμιο πίστας εφήβων οι Δημητρόπουλος και Χρηστάκος

Εντυπωσίασαν οι ποδηλάτες μας στο Μοντικιάρι της Ιταλίας

Μεγάλη επιτυχία για την Ελληνική ποδηλασία, Την 6η θέση στον κόσμο κατέκτησαν ο Βασίλης Δημητρόπουλος και ο Δημήτρης Χρηστάκος. Ο πρώτος στα 1000μ. με νέο πανελλήνιο ρεκόρ και ο δεύτερος στο σκρατς, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας εφήβων που ολοκληρώθηκε στο Μοντικιάρι της Ιταλίας.

Οι ποδηλάτες της Εθνικής Εφήβων και του Σπαρτιατικού πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, άγγιξαν τα μετάλλια και επιβεβαίωσαν για μια ακόμα φορά ότι το μέλλον τους ανήκει. Αν και θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά για τους δύο αθλητές μιας και παράλληλα με τις αθλητικές τους υποχρεώσεις είχαν και τις πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ.

«Μπράβο και στου δύο ποδηλάτες μας. Τίμησαν για μια ακόμα φορά τα ελληνικά χρώματα και έδειξαν ότι μπορούν να έχουν ένα λαμπρό μέλλον. Είναι δύο αθλητές με μεγάλες δυνατότητες κάτι που το έδειξαν και στην Ιταλία», δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παναγιώτης Πριστούρης.  

Στην Ιταλία εκτός από τους Βασίλη Δημητρόπουλο και Δημήτρη Χρηστάκο ήταν και ο Σπύρος Δεβάρης και ο ομοσπονδιακός προπονητής Λάμπρος Βασιλόπουλος και επιστρέφουν σήμερα στην Ελλάδα.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr