Αυτό είναι το «οπλοστάσιο» της Formula 1 για το 2018 (Φωτο)

Σε λιγότερο από ένα μήνα, γίνεται ο πρώτος αγώνας της χρονιάς για την F1, τα μονοθέσια έχουν ήδη παρουσιαστεί και... ζεσταίνουν μηχανές! 

Μια νέα συναρπαστική χρονιά της Formula 1 ξεκινάει και ήδη από τις επιδόσεις των δοκιμαστικών, μπορούμε να πούμε ότι θα δούμε μεγάλες μάχες στις πίστες! Όσο ο καιρός περνάει, φτάνουμε πιο κοντά στις 25 Μαρτίου, όπου θα διεξαχθεί το πρώτο Γκραν Πρι για το 2018, στην Αυστραλία. Όμως ποια μονοθέσια θα δούμε εκεί; 

Μέχρι σήμερα, όλες οι ομάδες έχουν παρουσιάσει τα «όπλα» τους και παρακάτω βλέπουμε ολόκληρο το... οπλοστάσιο, παραταγμένο! Δέκα διαφορετικά μονοθέσια, από δέκα διαφορετικές ομάδες και είκοσι διαφορετικοί οδηγοί, θα βάλουν τα δυνατά τους για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Να σημειώσουμε ότι η σειρά ξεκινάει από το αυτοκίνητο που παρουσιάστηκε πρώτο και καταλήγει σε εκείνο που γνωρίσαμε πιο πρόσφατα. 

Haas 

Κόκκινο, γκρι και μαύρο δένουν αρμονικά στο μονοθέσιο της Haas για το 2018. Θα το οδηγεί ο Ρομέν Γκροζάν και ο Κέβιν Μάγκνουσεν και φοράει κινητήρα της Ferrari. 

Williams 

Εντυπωσιακό και το μονοθέσιο της Williams με τα χαρακτηριστικά χρώματα της Martini Racing και μαύρο, ασημί για το υπόλοιπο «σώμα». Με κινητήρα της Mercedes και οδηγούς τον Λανς Στρολ και τον Σεργκέι Σιρότκιν, φιλοδοξεί να φτάσει όσο ψηλότερα μπορεί. 

Red Bull 

Ο Μαξ Φερστάπεν και ο Ντάνιελ Ρικιάρντο θα έχουν στα χέρια τους ένα μονοθέσιο με τα γνωστά κόκκινα-μπλε χρώματα της Red Bull και κινητήρα από τη Renault. Οι κίτρινες λεπτομέρειες και το μαύρο Halo συνθέτουν μια πολύ όμορφη εικόνα. 

Alfa Romeo / Sauber 

Ασημί-κόκκινο και πανέμορφο είναι το μονοθέσιο της Alfa Romeo / Sauber, με την επιστροφή της ιταλικής φίρμας στην F1 να δίνει ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον στο φετινό πρωτάθλημα. Ο κινητήρας είναι της Ferrari και οδηγοί οι Μάρκους Έρικσον, Τσαρλς Λεκλερκ. 

Renault 

Η παραδοσιακά «δυνατή» Renault έχει παρουσιάσει ένα μονοθέσιο με κιτρινόμαυρο χρώμα και κινητήρα της ίδιας της ομάδας. Πίσω από το τιμόνι της θα κάθεται ο Νίκο Χούλκενμπεργκ και ο Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ. 

Ferrari 

Το 64ο μονοθέσιο στην ιστορία της Ferrari δεν θα μπορούσε να μην έχει κόκκινο χρώμα και αρκετά πρωτότυπα αεροδυναμικά βοηθήματα. Ο κινητήρας είναι φυσικά Ferrari και θα την οδηγεί ο Σεμπάστιαν Φέτελ, μαζί με τον Κίμι Ραϊκόνεν. 

Mercedes 

Η κυρίαρχος της Formula 1 εδώ και αρκετές σεζόν είναι η Mercedes και η ομάδα έχει παρουσιάσει το W09, με το οποίο θα τρέξει φέτος. Το κινητήριο σύνολο είναι Mercedes και ο Λιούις Χάμιλτον, με τον Βάλτερι Μπότας θα το οδηγούν. 

McLaren 

Η McLaren επέλεξε το ξεχωριστό χρώμα Papaya Orange και για φέτος, όμως βασική διαφορά σε σύγκριση με πέρυσι είναι ο κινητήρας, που δεν είναι πλέον της Honda αλλά της Renault. Οδηγοί είναι ο Φερνάντο Αλόνσο και ο Στόφελ Φαντόρν. 

Toro Rosso 

Το 2018, το μονοθέσιο της Toro Rosso θα είναι το μοναδικό με κινητήρα της Honda. Το χρώμα είναι μπλε, με κόκκινες και ασημί λεπτομέρειες ενώ οι οδηγοί της θα είναι ο Μπράντον Χάρτλεϊ και ο Πιέρ Γκασλί. 

Force India 

Το ροζ χρώμα του μονοθεσίου της Force India συζητήθηκε πολύ όμως αναμφίβολα, είναι ξεχωριστό. Η ομάδα θα χρησιμοποιήσει κινητήρα της Mercedes και οι οδηγοί είναι οι Σέρχιο Πέρεζ, Εστεμπάν Οκόν. 

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr