Παρουσιάστηκε η Red Bull RB15!

Η Red Bull αποκάλυψε το πρώτο της μονοθέσιο στη Formula 1 με κινητήρα Honda με ένα ανανεωμένο χρωματικό σχεδιασμό.

Η τέσσερις φορές πρωταθλήτρια έχει αφήσει την Renault μετά από μία μακράς διαρκείας συνεργασία σε μία προσπάθεια να αγωνιστεί ξανά για τίτλους και δημοσίευσε φωτογραφίες online της RB15 το μεσημέρι της Τετάρτης, παρουσιάζοντας ένα νέο χρωματικό σχεδιασμό με πολύ πιο κόκκινο χρώμα. Η ίδια το αποκαλεί «one-off livery» οπότε μένει να δούμε αν θα είναι μόνο για τις χειμερινές δοκιμές ή και για τα Grand Prix.

Το περασμένο έτος η συμφωνία της Red Bull για την ονομασία των κινητήρων της Renault ως Tag Heuer σήμαινε ότι έδειχνε τα λογότυπα του κατασκευαστή του ρολογιού στον κώνο του ρύγχους και όπου το κάλυμμα του κινητήρα συναντά το πίσω μέρος των sidepods.

Τώρα, το λογότυπο της Honda εμφανίζεται στο κάλυμμα του κινητήρα με το λογότυπο της Tag Heuer – η οποία συνεχίζει να υποστηρίζει την Red Bull, παρά την αλλαγή του κινητήρα – να πηγαίνει σε μια θέση μπροστά από το cockpit.

Τα λογότυπα της Aston Martin συνεχίζουν να εμφανίζονται στο εξωτερικό του cockpit και της πίσω πτέρυγας.

Η Red Bull είναι έτοιμη να τρέξει το αυτοκίνητό της στο Silverstone αργότερα την Τετάρτη, ακολουθώντας την Mercedes στη πίστα.

Πηγή: f1fan.gr