Stunt Show με… άρωμα από τη Βαλτιμόρη στο 16ο Motor Festival των Ιωαννίνων! (vid)

Η κορυφαία μηχανοκίνητη περιπέτεια φέρνει ενίσχυση από την Αμερική από τις 21 έως και τις 23 Φεβρουαρίου στο Π.Ε.Α.Κ.Ι.

 

Από τα βάθη της Αμερικής και τους… επικίνδυνους δρόμους της Βαλτιμόρης έρχεται στην Ελλάδα για να ενώσει τις δυνάμεις του με τους Greek Stunt Riders και μόνο για το 16ο Motor Festival των Ιωαννίνων ο Ελληνοαμερικάνος dirtbikemany!

Ένας θρύλος των δρόμων της Βαλτιμόρης θα βρεθεί στο Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων (ΠΕΑΚΙ) από τις 21 έως και τις 23 Φεβρουαρίου, οπότε και θα διεξαχθεί το 16ο Motor Festival «Be Brave to Be Free», για μια σειρά μοναδικών παραστάσεων stunt & extreme stunt!

Οι Greek Stunt Rides, οι… τρελοί της Θεσσαλονίκης που εξειδικεύονται σε αγώνες δεξιοτεχνίας με μοτοσυκλέτα, φέρνουν ενίσχυση από την Αμερική για να βάλουν «φωτιά» στην αρένα του μεγαλύτερου μηχανοκίνητου πάρκου αδρεναλίνης στην Ελλάδα.

Μαζί τους και ο Βούλγαρος stunt οδηγός Αλιπιέφ, που θα σηκώσει αυτοκίνητο στις δύο ρόδες (!) διανύοντας περιμετρικά την αρένα, την ώρα που ο πρωταθλητής στο Πανσερραϊκό πρωτάθλημα Drift για το 2019, Παναγιώτης Χατζηλαζαρίδης, γνωστός και ως «Cookies» θα ντριφτάρει γύρω του με την πυραυλοκίνητη «Στρουμφίτα» του, που υπακούει μόνο στο άκουσμα του V8 κινητήρα της και στις επιθυμίες του οδηγού της.

Ο ιστορικός  «Γύρος του θανάτου»

Μια ομάδα stunt riders «φωτιά» θα επιδοθεί, λοιπόν, στην πολυμορφική μοναδική αρένα του 16ου Motor Festival στο ΠΕΑΚΙ σε show, που θα…κόψουν την ανάσα. Κι όλα αυτά δίπλα από το βαρέλι του «Γύρου του θανάτου». Το πιο ιστορικό ακροβατικό της μηχανοκίνησης, ένα θέαμα που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους θα είναι και πάλι στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. ώστε όλοι να το ζήσουν από κοντά τουλάχιστον μία φορά κι αν… αντέχουν ξανά και ξανά!

Ο διοργανωτής του Motor Fesival, Μιχάλης Κοντιζάς, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για άλλη μια φορά το θέαμα ξεπερνά τα πανελλαδικά γεωγραφικά σύνορα και κάνει τη διαφορά με σκοπό να ικανοποιήσει στον απόλυτο βαθμό τους επισκέπτες, που θα ζήσουν από κοντά αυτήν την απόλυτη μηχανοκίνητη περιπέτεια».

Τα παραπάνω αποτελούν ένα μόνο μέρος του μενού, αφού θυμίζουμε πως στο 16ο Motor Festival των Ιωαννίνων θα διαμορφωθεί για πρώτη φορά Enduro Cross και Motocross off road αρένα, ενώ στην ασφάλτινη αρένα του μεγαλύτερου μηχανοκίνητου πάρκου αδρεναλίνης στην Ελλάδα οι επαγγελματίες οδηγοί του φεστιβάλ θα επιδίδονται σε μοναδικά Drift Show, Moto & Auto Drag Show, 4×4 Show (τόσο στη χωμάτινη όσο και στην ασφάλτινη αρένα) Truck Show με τις λεπτομέρειες να ανακοινώνονται προσεχώς. Παράλληλα τα κορίτσια της διοργάνωσης θα δίνουν τις δικές τους ξεχωριστές extra fire παραστάσεις.

Οι πύλες του Π.Ε.Α.Κ.Ι. και του 16ου Motor Festival «Be Brave to Be Free» θα ανοίξουν την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στις 4 μ.μ., ημέρα που η πόλη των Ιωαννίνων γιορτάζει την απελευθέρωσή της και το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, όπως και την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου οι πόρτες θα ανοίγουν στις 11 π.μ. και θα κλείνουν στις 9 το βράδυ με τα θεάματα να είναι ασταμάτητα.  

Video

16ο Motor Festival 21-23 Φερβουαρίου στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. : Όταν το θέαμα και η δράση μεταμορφώνει την εμπειρία σου στην πιο ανατρεπτική ανάμνηση.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr