Εντυπωσιακή η νέα McLaren (video/pics)


Η McLaren Honda έκανε αποκαλυπτήρια και εντυπωσιάζει. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την παρουσίαση του νέου μονοθεσίου.

«Πέρασαν 22 χρόνια από τότε που McLaren και Honda έτρεχαν μαζί, συνθέτοντας μια σχεδόν ανίκητη ομάδα που κυριάρχησε στη Formula 1 τις δεκαετίας του 1980 και του 1990. Το τοπίο μπορεί να άλλαξε πολύ από τις εποχές του Αλέν Προστ και του Άιρτον Σένα, αλλά υπάρχουν ακόμη ισχυροί δεσμοί ανάμεσα στις δύο εταιρείες…».

Με αυτό το σύντομο πρόλογο παρουσιάστηκε επίσημα η MP4-30, το μονοθέσιο με το οποίο θα τρέχουν Φερνάντο Αλόνσο και Τζένσον Μπάτον στο πρωτάθλημα του 2015.

Βασικός… υπεύθυνος για το νέο μονοθέσιο είναι ο Πίτερ Προδρόμου, που μετακόμισε από τη Red Bull στη McLaren τον περασμένο Σεπτέμβριο.

«Δημιουργήσαμε ένα μονοθέσιο που δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο σε ό,τι αφορά την ισχύ και την αεροδυναμική. Είμαστε πεπεισμένοι πως έχουμε την τεχνογνωσία για να τα καταφέρουμε και ανυπομονούμε να δούμε πώς θα αντεπεξέλθει το μονοθέσιο στις προκλήσεις της μεγάλης σεζόν που έχουμε μπροστά μας», δήλωσε το αφεντικό της Honda, Γιασουχίρα Αράι.

www.sport-fm.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr