Το Volvo V60 Cross Country επίσημο αυτοκίνητο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Cross Country

 

«Με μεγάλη χαρά η Volvo Car Hellas υποστηρίζει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας Cross Country! Η ευτυχής συγκυρία του κοινού ονόματος “Cross Country” ανάμεσα σε μερικά από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της σουηδικής μάρκας και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ορεινής Ποδηλασίας, είναι η ιδανική αφορμή και το V60 CrossCountryD4 το πιο ταιριαστό αυτοκίνητο!».

Με αυτά τα λόγια, ο Γιάννης Πετούλης, Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της VolvoCarHellas, σχολίασε την παρουσία της Volvo, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας CrossCountry, το οποίο θα διεξαχθεί την άλλη εβδομάδα (15-16 Ιουλίου) στη Ναύπακτο.

«Η Volvo είναι η μάρκα που ουσιαστικά “εφηύρε” την Cross Country κατηγορία το 1997, παρουσιάζοντας πρώτη μοντέλα με αυτό το όνομα, με δυνατότητες κίνησης σε κάθε δρόμο, για όσους έχουν ένα πιο ενεργό και δυναμικό lifestyle, ανοίγοντας νέους ορίζοντες για πιο απολαυστική οδήγηση! Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές», συμπλήρωσε.

Διοργανωτές είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμος Ναυπακτίας και η Μη κερδοσκοπική Οργάνωση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος «Πράσινο+Μπλε» που προσκαλούν τους φίλους της ποδηλασίας, στο κορυφαίο γεγονός της ορεινής ποδηλασίας.  

Θα πάρουν μέρος οι 200 κορυφαίοι ποδηλάτες, από 45 σωματεία από όλη την Ελλάδα και θα αγωνιστούν σε μια εντυπωσιακή επιλεγμένη διαδρομή γύρω από το κάστρο και την παλαιά πόλη, ενώ σημείο βραβεύσεων των νικητών είναι το γραφικό ενετικό λιμάνι της Ναυπάκτου. Ανάμεσα σ’ αυτούς τους ποδηλάτες θα είναι και ο Δημήτρης Αντωνιάδης που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, παίρνοντας την τελευταία στιγμή την θέση του Περικλή Ηλία που έχει προβλήματα υγείας και οι γιατροί του σύστησαν ξεκούραση.

Η διαδρομή των αγώνων αποτελείται από άσφαλτο, δασικό δρόμο, δασικό μονοπάτι και πλακόστρωτο, συνολικής κλειστής κυκλικής διαδρομής 4,1 χλμ., η οποία επαναλαμβάνεται.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr