Μοσχούλα και Μαριάνα Πατακοπούλου: Συμπαίκτριες στον Απόλλωνα οι δυο αδελφές

Η Μαριάνα Πατακοπούλου είναι φετινό μεταγραφικό απόκτημα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Απόλλωνα και θα βρεθεί συμπαίκτρια και πάλι με την αδελφή της Μοσχούλα Πατακοπούλου. Οι δυο αδελφές έχουν αγωνιστεί παρέα στην Ομόνοια Ναυπάκτου, όπου ξεκίνησαν την καριέρα τους και έκαναν τα πρώτα μας βήματα στο άθλημα, στην συνέχεια βρέθηκαν μαζί στην ΕΑΠ, ενώ έχουν παίξει μαζί και στο μπιτς βόλεϊ.

Και μιλώντας για τα συναισθήματα τους οι δυο αδελφές τόνισαν «Το συναίσθημα να παίζεις με έναν δικό σου άνθρωπο και ιδιαίτερα την αδελφή σου, προσδίδει ασφάλεια, ακρίβεια και μεγαλύτερο συντονισμό στην εκτέλεση των κινήσεων λόγω της μεγαλύτερης εξοικείωσης. Ο στόχος της ομάδας μας όπως ήδη έχει αναφέρει ο προπονητής μας κ. Λυκούδης είναι η παραμονή μας στην Pro League καθώς οι μισές ομάδες του πρωταθλήματος θα μπορούσαν να σταθούν στην Α1 εθνική. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του Απόλλωνα και να σταθούμε αντάξιες των προσδοκιών της ομάδας και του προπονητή έτσι ώστε να βοηθήσουμε με την σειρά μας στην εκπλήρωση των φετινών προσδοκιών.» 

Πηγή: dete.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr