Άνετη και εύκολη νίκη για την γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Χαρίλαου Τρικούπη!!!

Διπλασίασε τις νίκες της για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής, η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Χαρίλαου Τρικούπη με νίκη το μεσημέρι του Σαββάτου επί της τοπικής ομάδας της Λευκάδας με 3-0 σετ.

Με όπλο το δυνατό σερβίς και τη  καλή κόντρα μπάλα η ομάδα του Μεσολογγίου δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στο πρώτο σετ, το οποίο και κατέκτησε εύκολα με 25-9.

Συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό και με τα νεαρά κορίτσια σε ηλικία να έχουν αρκετό χρόνο συμμέτοχης στο δεύτερο σετ, η ομάδα του Τρικούπη διατηρώντας την τακτική της έφτασε στο άνετο 25-11.

Με αρκετές αλλαγές στο τρίτο σετ και τα κορίτσια που αγωνίζονται για πρώτη χρονιά  να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του αγώνα, φτάσαμε στην κατάκτηση του τρίτου σετ με 25-21 και στο τελικό 3-0 σετ.

Ιδιαίτερη ικανοποίηση από τους υπεύθυνους της ομάδας  (Πέτρος Διαμαντόπουλος- Παντελής Σακκαρέλης –Σπύρος Σπανός) για την καθημερινή βελτίωση των νεαρών κοριτσιών στις προπονήσεις και την εικόνα τους στα επίσημα παιχνίδια .

Χαρακτηριστικό είναι πως η ομάδα μας τελείωσε το παιχνίδι με έξι αθλήτριες, που αγωνίζονται για πρώτη φορά και με μικρό μέσο όρο ηλικίας. Ανοδική και η πορεία των έμπειρων αθλητριών, όπου αρχίζουν να βρίσκουν τον ρυθμό τους και τους ρόλους τους στην ομάδα.

Για την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη αγωνίστηκαν: Γαβρίνα Νάνση, Φουνταλή Μαρία, Γαβρίνα Νεκταρία, Ρώσση Άννα-Μαρία, Καστανά Αναστασία, Τσαντοπούλου Φωτεινή, Κοντογιάννη Μαρία, Μπαούρδα Νικολέτα, Παπανικολάου Κύρα, Ράπτη Πηνελόπη, Ελισάβετ Σπύρου, Άσπα Ρισβά.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας το ερχόμενο Σάββατο 2/12 με την ομάδα των Απείθαρχων Ιωαννίνων στις 3:00, στα Ιωάννινα.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr