Τρίτωσε το καλό για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Χαρίλαο Τρικούπη!!!

Τη τρίτη τους νίκη πέτυχαν για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής, τα κορίτσια της ομάδας Βολει του Χαρίλαου Τρικούπη με νίκη το μεσημέρι του Σαββάτου επί των Απείθαρχων Ιωαννίνων με 3-0 σετ.

Δυνατό ξεκίνημα για την ομάδα μας στο πρώτο σετ, θα εξασφαλίσει από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ και δείχνοντας πολλές από τις δυνατότητες της, δεν θα αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης και θα κατακτήσει εύκολα το σετ με 15-25. Χαλάρωση και αβίαστα λάθη στο δεύτερο σετ θα δώσουν την δυνατότητα στην ομάδα των Ιωαννίνων να ξεφύγει στο σκορ με 17-6. Εκεί όμως τα κορίτσια του Τρικούπη θα δείξουν χαρακτήρα και περιορίζοντας τα λάθη τους, θα κάνουν σερί 19-3 και θα κατακτήσουν το δεύτερο σετ με 20-25. Με σοβαρότητα και ανεβάζοντας την απόδοση της στο τρίτο σετ, η ομάδα μας θα δείξει την ανωτερότητα της και παίζοντας ωραίο βόλλευ θα κάνει το 16-25 και θα φτάσει στο τελικό 0-3.

Οι αθλήτριες και οι υπεύθυνοι της ομάδας εύχονται περαστικά στην κοπέλα της ομάδας των Απείθαρχων Ιωαννίνων που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας κατά την διάρκεια του αγώνα.

Για την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη αγωνίστηκαν:(Σακκαρέλης Παντελής-Σπανός Σπύρος) Γαβρίνα Νάνση, Φουνταλή Μαρία, Γαβρίνα Νεκταρία, Ρώσση Άννα-Μαρία, Καστανά Αναστασία, Τσαντοπούλου Φωτεινή, Μπαούρδα Νικολέτα, Παπανικολάου Κύρα.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας το ερχόμενο Σάββατο 9/12 με την ομάδα του Αιτωλικού στο Κλειστό γήπεδο του Μεσολογγίου.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr