Έπεσε η αυλαία για τα κορίτσια του Χαρίλαου Τρικούπη/Το ευχαριστώ του Σπύρου Σπανού!!!

Στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής , η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Χαρίλαου Τρικούπη, γνώρισε την Κυριακή την ήττα από την πρωτοπόρο ομάδα των Ελπίδων Ιωαννίνων.

Σε ένα αγώνα που το βαθμολογικό ενδιαφέρον ήταν μόνο από την πλευρά της ομάδας των Ιωαννίνων, καθώς ήθελε τη νίκη για να παραμείνει μόνη πρώτη, τα κορίτσια του Τρικούπη ήταν άκρως ανταγωνιστικά και έφεραν σε αρκετά σημεία σε δύσκολη θέση τον αντίπαλο.

Κακό ξεκίνημα για την ομάδα μας, με αρκετά λάθη στην τακτική τους τα κορίτσια θα μείνουν πίσω στο σκορ από νωρίς. Η θέληση των κοριτσιών των Ιωαννίνων να καθαρίσουν το παιχνίδι από νωρίς θα κάνει τη διαφορά στο σετ το οποίο θα κερδίσουν εύκολα με 25-14.

Εντελώς διαφορετική εικόνα για τα κορίτσια μας στο δεύτερο σετ θα ανεβάσουν την απόδοση τους, θα κρατήσουν αυστηρά το πλάνο που είχαν σχεδιάσει και θα ξεφύγουν από νωρίς στο σετ, φέρνοντας σε δύσκολη θέση την ομάδα των Ιωαννίνων. Και ενώ όλα έδειχναν πως θα έχουμε το 1-1, η ομάδα μας θα δείξει μια από τη φετινή της αδυναμία, θα κολλήσει σε μια θέση και θα δώσει το δικαίωμα στον αντίπαλο να επιστρέψει στο σετ. Δραματικοί οι τελευταίοι πόντοι, κάποια λάθη κυρίως τακτικά θα στοιχήσουν και θα έχουμε το 28-26.

Ανταγωνιστική η ομάδα μας και στο τρίτο σετ παίζοντας όμορφο βόλεϊ δεν θα παρατήσει το παιχνίδι και μέχρι τα μισά του σετ θα είναι στην ισοπαλία. Ένα σερί θα δώσει το δικαίωμα στην ομάδα των Ιωαννίνων να ξεφύγει. Αν και θα αλλάξουμε την μισή μας εξάδα για να αγωνιστούν και οι νεώτερες αθλήτριες, η ομάδα μας θα επιστρέψει στο σετ, το οποίο θα χάσει τελικά με 25-21 και θα έχουμε το τελικό 3-0.

Αρκετά καλή εμφάνιση για την ομάδα μας σε ένα παιχνίδι που το κίνητρο του αντιπάλου ήταν υψηλό, έδειξαν πως μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τους πρωτοπόρους, συνέχισαν την ανοδική τους αγωνιστική πορεία των τελευταίων εβδομάδων και έκλεισαν με καλή εικόνα την αγωνιστική χρονιά δίνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Για την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη αγωνίστηκαν (Πέτρος Διαμαντόπουλος - Σπανός Σπύρος): Γαβρίνα Νάνση, Φονταλή Μαρία, Γαβρίνα Νεκταρία, Τσαντοπούλου Φωτεινή, Μπαούρδα Νικολέτα, Παπανικολάου Κύρα, Σπύρου Ελισάβετ, Αννα-Μαρία Ρώσση, Κοντογιάννη Μαρία.

Με αφορμή το «πέσιμο» της αυλαίας των επισήμων αγωνιστικών υποχρεώσεων της γυναίκειας ομάδας βόλεϊ του Χαρίλαου Τρικούπη για την φετινή χρόνια, το www.aitosports.gr επικοινώνησε με τον καθοδηγητή – προπονητή της ομάδας του Μεσολογγίου Σπύρο Σπανό, ζητώντας του να μας πει το πώς βίωσε ο ίδιος αυτό το νέο ξεκίνημα τόσο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και συλλογικό.

«Καταρχήν θα ήθελα πρωτίστως να ευχαριστήσω τους υπεύθυνους του τμήματος Πέτρο Διαμαντόπουλο και Παντελή Σακκαρέλη, που μου εμπιστεύθηκαν την ομάδα την πρώτη χρονιά της επαναλειτουργίας της, παρά την προπονητική μου απειρία.

Πάνω από όλα όμως θέλω να ευχαριστήσω τις αθλήτριες μου, που με τον εξαιρετικό τους χαρακτήρα μου έκαναν την προπονητική ζωή αρκετά εύκολη.

Ο ζήλος τους στις προπονήσεις και στους αγώνες, η καθημερινή τους βελτίωση κυρίως των νέων αθλητριών και ο τρόπος που αντιμετωπίστηκαν από όλους τα όποια προβλήματα είναι λογικό να εμφανιστούν σε μία ομάδα μέσα σε μία αγωνιστική χρονιά, ήταν το κίνητρο μου να φτάσουμε μέχρι το τέλος.

Θα είναι τυχερός όποιος προπονητής έχει αθλήτριες με τέτοιο χαρακτήρα και αν συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο σίγουρα θα φτάσουν ψηλά σε όλους τους τομείς».

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr