Υπό την αιγίδα της ΓΓΑ το Αhepa Cup 2018 Beach volleyball tournament (Βίντεο)

Yπό την αιγίδα της ΓΓΑ διοργανώνεται και το φετινό “AHEPA CUP 2018” Beach volleyball tournament , από 20-22 Ιουλίου στην πόλη της Ναυπάκτου. Το εν λόγω τουρνουά αφορά μικτές ομάδες (αγόρι και κορίτσι), αποτελεί μια πρωτοβουλία του τοπικού τμήματος AHEPA Ναυπάκτου, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, την AHEPA-Περιφέρεια Ελλάδος και τον αθλητικό σύλλογο “Ομόνοια Ναυπάκτου”. Αποτελεί την μοναδική αθλητική εκδήλωση για την AHEPA Ελλάδος και έχει επισήμως αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της.

AHEPA CUP 2018

Το εντυπωσιακό προωθητικό βίντεο της διοργάνωσης έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής αναμένεται να “ανοίξουν” με την κυκλοφορία της αφίσας της διοργάνωσης.

 

Ήδη οι επιτυχημένες παλαιότερες εκδηλώσεις έχουν καταφέρει να αναδείξουν τη Ναύπακτο ως τόπο συνάντησης για τους AHEPANS της Ελλάδας και του εξωτερικού και να προσθέσουν αξία στην πόλη ως καλοκαιρινό αθλητικό προορισμό με το βασιλιά των θερινών σπορ, το beach volley. Επιπλέον έχουν πετύχει να διαφημίσουν την πόλη αλλά και το τοπικό τμήμα AHEPA διεθνώς, αφού η διοργάνωση έχει τύχει προβολής μεταξύ άλλων σε μεγάλα ΜΜΕ της ομογένειας (Εθνικός Κήρυξ Νέας Υόρκης) αλλά και στο επίσημο περιοδικό της AHEPA με αναγνώστες παγκοσμίως (περιοδικό AHEPAN). Την ίδια επιτυχία φιλοδοξεί να έχει η διοργάνωση και φέτος, παρουσιάζοντας το καλύτερο πρόσωπο της πόλης προς τα έξω.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες σχετικά στο http://ahepacup.blogspot.gr

Ο μεγάλος και μικρός τελικός προγραμματίζονται για την Κυριακή 22 Ιουλίου. Αν και το τουρνουά είναι ανοικτό σε οποιαδήποτε αθλητικό επίπεδο, οι ομάδες της τελικής οκτάδας είναι κατά παράδοση πολύ ισχυρές και υπόσχονται πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις τόσο στους θεατές όσο και στους διαγωνιζόμενους.

Δώσε πάσα στη διασκέδαση με το πιο fun άθλημα του καλοκαιριού, το beach volley

     

Τελευταια νεα

    

    

    

    

Επικοινωνία μαζί μας

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr