AHEPA CUP πολλών αστέρων με Θανάση Πανούσο και Άντζελα Ευριπίδου!

Με αστέρια από το χώρο του beach volley αλλά και το χώρο τηςshowbiz έχουν ήδη ξεκινήσει οι δηλώσεις συμμετοχής για το “AHEPA CUP 2018”  beach  volleyball  tournament (20-22 Ιουλίου στη Ναύπακτο).

Στο αθλητικό κομμάτι ο Θανάσης Πανούσος είναι το μεγάλο όνομα καθώς πρόκειται για πανελλήνιο πρωταθλητή beach volley, διεθνή στο παρελθόν με την εθνική βόλλεϊ και νυν υπεύθυνο προπονητή του “Αttica beach volley club”. Απαρατήρητη ασφαλώς δεν μπορεί να περάσει η αγωνιστική συμμετοχή της  Άντζελας Ευριπίδου  γνωστού μοντέλου και σταρ Ελλάς, που φαίνεται ωστόσο ότι τα καταφέρνει εξίσου καλά και στο beach volley και “απειλεί” να πλασαριστεί ψηλά στην τελική κατάταξη της διοργάνωσης.

Έτσι, μετά το επιτυχημένο τουρνουά beach volley Masters στο Αντίρριο, το μικτό τουρνουά “AHEPA CUP 2018"  έρχεται να συμπληρώσει το καλοκαιρινό αθλητικό καλεντάρι της Ναυπάκτου με άλλη μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση "πολλών αστέρων", η οποίααξίζει να αναφερθεί ότι έχει τύχει προβολής σε ομογενειακά ΜΜΕ του εξωτερικού όπως ο Εθνικός Κήρυκας Νέας Υόρκης (The National Herald).

Μεγάλος χορηγός του τουρνουά είναι η πρότυπη μονάδα ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής “Embryolab” με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι μέχρι και την Τετάρτη 18 Ιουλίου (ηλεκτρονική φόρμα στο ahepacup.blogspot.com/ ή τηλεφωνικά στο 6972090641)

Την Κυριακή 22 Ιουλίου και ώρα 19.00 προγραμματίζεται ο τελικός του τουρνουά στις εγκαταστάσεις στο αλσύλλιο Γριμπόβου, ο οποίος θα μεταδοθεί και φέτος σε απευθείας live streaming μετάδοση διαδικτυακά.

AHEPA, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ και με συνδιοργανωτές το δήμο Ναυπακτίας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον αθλητικό σύλλογο Ομόνοια Ναυπάκτου, προσκαλούν το φιλοθεάμον κοινό να διασκεδάσει με το βασιλιά των σπορ του καλοκαιριού, το beach volley και να απολαύσει το υψηλό θέαμα του Σαββατοκύριακου. 

Ραντεβού στα γήπεδα!

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr