Ξεκίνησαν τα ''βάσανα'' και για τα κορίτσια του Χαρίλαου Τρικούπη (photo)

 

Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν χτες οι αθλήτριες του γυναικείου τμήματος Βόλλευ του Χαρίλαου Τρικούπη. Στο ξεκίνημα της δεύτερης χρονιάς, μετά την επαναλειτουργία του τμήματος, η ομάδα του Μεσολογγίου ξεκίνησε την προετοιμασία της για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Με οδηγό την περσινή πρώτη χρονιά της ομάδας και την φιλοσοφία των υπευθύνων του τμήματος ξεκίνησαν φέτος με αρκετή όρεξη και φιλοδοξίες. Η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη ενισχύθηκε με τέσσερις αθλήτριες από τον Ιωνικό Αγρινίου και την επιστροφή της έμπειρης Ξένιας Λάζαρη από τον Παναιτωλικό.

Στόχος της ομάδας είναι συνέχιση της φιλοσοφίας της περσινής χρονιάς, με την αξιοποίηση των νεαρών κοριτσιών. Σκοπός είναι οι μεταγραφές την ομάδας να ανεβάσουν το επίπεδο των προπονήσεων, ώστε να μπορέσουν οι νεαρές αθλήτριες να φτάσουν πιο γρήγορα στο κατάλληλο αγωνιστικό επίπεδο.

Αγωνιστικά θέλουν να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα, παίζοντας βόλλευ με άμιλλα και πάνω από όλα να ευχαριστηθούν τους αγώνες και την συμμετοχή τους στην ομάδα.

Οι προπονήσεις για τα κορίτσια του Σπύρου Σπανού θα συνεχιστούν καθημερινά για δύο εβδομάδες, ώστε να ολοκληρωθεί η προετοιμασία που αφορά την φυσική κατάσταση των αθλητριών και στη συνέχεια θα περάσουν στο κανονικό αγωνιστικό τους πρόγραμμα.

Οι υπεύθυνοι του τμήματος θέλουν να ευχαριστήσουν τον Μαργαρίτη Αποστόλη, ο οποίος αφιλοκερδώς θα βοηθήσει την ομάδα στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Όσον αφορά την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας έχουν αναλάβει για δεύτερη χρονιά οι κ.κ Διαμαντόπουλος Πέτρος και Σακκαρέλης Παντελής.

Τέλος οι αθλήτριες της ομάδας και οι υπεύθυνοι του τμήματος εύχονται καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες της πόλης μας και υγεία σε όλους τους αθλητές.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr