Συνέχεια με νίκη για τα κορίτσια του Χαρίλαου Τρικούπη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχαν τα κορίτσια του Τρικούπη το μεσημέρι του Σαββάτου, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ΕΣΠΕΔΕ. Παίζοντας όμορφο βόλεϊ για δυο σετ, δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση του μαχητικού σωματείου της Κέρκυρας ΑΣΚ Θιναλι με 3-0.

Από την αρχή της αναμέτρησης τα κορίτσια μας θα δείξουν πολλά καλά στοιχεία, κυρίως στο σέρβις και στη συνοχή τους στο αμυντικό κομμάτι, θα ξεφύγουν στο σκορ και θα κρατήσουν τη διαφορά μέχρι το τέλος του σετ. Θα δώσουν τη δυνατότητα και σε νέα κορίτσια να μπουν στο παιχνίδι και θα έχουμε το 25-17.

Ίδια συνέχεια και στο δεύτερο σετ, θα διατηρήσουμε την απόδοση μας σε υψηλά επίπεδα, δεν θα αφήσουμε περιθώρια στον αντίπαλο να αντιδράσει και με όπλο το εξαιρετικό σέρβις θα το κατακτήσουμε με 25-16. Αρκετές αλλαγές και σε αυτό το σετ, με τις κοπέλες που μπήκαν στο παιχνίδι να διατηρούν την απόδοση μας σε υψηλό επίπεδο.

Χαλάρωση στο τρίτο σετ από τις αθλήτριες μας, θα δώσει το δικαίωμα στην ομάδα της Κέρκυρας να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Κοντά στο σκορ οι δύο ομάδες στο τέλος του σετ, με καθοριστική συνεισφορά των κοριτσιών που ήρθαν από το πάγκο, σε κρίσιμες φάσεις, θα κάνουμε το 26-24 και θα έχουμε το τελικό     3-0.

Αρκετά καλή η εικόνα της ομάδας μας, δείχνουν σιγά σιγά τα κορίτσια μας να βρίσκουν το ρυθμό τους και τα πατήματα τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Θετικό στοιχείο η χρησιμοποίηση νεαρών αθλητριών και η εικόνα των κοριτσιών που ήρθαν από τον πάγκο δίνοντας πολύτιμες λύσεις στην ομάδα. Συγχαρητήρια και στην ομάδα της Κέρκυρας για την αγωνιστικότητα της και την προσπάθεια της στο πρωτάθλημα. Οι αθλήτριες μας ευχαριστούν και τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και ενίσχυσε την προσπάθεια τους.

Συνέχεια για την ομάδα μας το ερχόμενο Σάββατο στο κλειστό του Μεσολογγίου, στις 7.30 με την ομάδα του ΑΓΣΙ Ιωαννίνων.

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης (Διαμαντόπουλος Πέτρος - Σπανός Σπύρος) Γαβρίνα Νάνσυ, Γαβρίνα Νεκταρία, Ρώσση Άννα Μαρία, Φονταλή Μαρία, Παπανίκου Αρετή , Σπύρου Ελισάβετ, Καστανά Τασούλα, Μπαούρδα Νικολέτα, Λάζαρη Ξένια, Αβτζή Υακίνθη, Τζώρτζη Δήμητρα, Κοντογιάννη Μαρία, Παπανικολάου Κύρα.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr