Πήραν το ντέρμπι, μείωσαν τη διάφορα από τη κορυφή τα κορίτσια του Χ.Τρικούπη

Δελτίο τύπου

Σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος σημείωσαν τα κορίτσια μας, στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΕ, απέναντι στην πρωτοπόρο και εξαιρετική ομάδα του Πανηπειρωτικού, με 3-1.

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες που έδειξαν ότι δεν βρίσκονται τυχαία στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, οι αθλητριες μας πραγματοποιωντας την καλύτερη τους φετινή εμφάνιση και έφτασαν σε μια σπουδαία νίκη.

Ακολουθώντας πιστά την τακτική τους στο πρώτο σετ, οι κοπέλες μας θα ξεκινήσουν δυνατά τον αγώνα. Οι δυο ομάδες θα πηγαίνουν πόντο πόντο σε όλο το σετ, προσφέροντας όμορφες φάσεις στο κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό του Μεσολογγίου. Σωστές επιλογές στα κρίσιμα σημεία και κυρίως στους τελευταίους πόντους που έσπασαν καρδιές, θα οδηγήσουν στην κατάκτηση του σετ με 26-24.

Με εξαιρετική ψυχολογία και διατηρώντας την απόδοση τους σε υψηλά επίπεδα, τα κορίτσια μας θα μπούν δυνατά και στο δεύτερο σετ. Κοντά μέχρι τα μισά του σετ οι δυο ομάδες, θα ξεφύγουμε σιγά σιγά στο σκορ και θα έχουμε το 25-16 και το 2-0.

Στο τρίτο σετ η ομάδα του Πανηπειρωτικού θα ανεβάσει την απόδοση της και θα έχει το προβάδισμα καθόλη τη διάρκεια. Θα διατηρηθούν κοντά οι αθλήτριες μας στο σκορ και θα έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν το σετ στο τέλος. Λάθος επιλογές στα κρίσιμα σημεία και εύκολα λάθη θα δώσουν το σετ στην ομάδα του Πανηπειρωτικού με 24-26.

Στο τέταρτο σετ η ομάδα μας θα παίξει εξαιρετικό βόλλει, θα επανέλθει στην απόδοση των δυο πρώτων σετ και με σταθερό ρυθμό θα καταφέρει να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Μετά τα μισά του σετ θα ξεφύγουμε στο σκορ, θα το κατακτήσουμε με 25-16 και θα πετύχουμε μια σημαντική νίκη.

Πολλά συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για το θέαμα που προσέφεραν, καθώς απέσπασαν θετικά σχόλια από όλο το φίλαθλο κοινό που βρέθηκε στο γήπεδο.

Ικανοποίηση και στους αρμόδιους την ομάδας μας, καθώς οι κοπέλες μας εμφανίζουν συνεχή βελτίωση και παιχνίδι με το παιχνίδι εμφανίζονται καλύτερες. Η δουλεία που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις αρχίζει να εμφανίζεται και στα επίσημα παιχνίδια. Σκληρή δουλεία και συγκέντρωση για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο στα Ιωάννινα στις 14:00, απέναντι στην ομάδα των Απείθαρχων που μας είχαν δυσκολέψει στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης (Σακκαρέλης Παντελής-Σπανός Σπύρος) Γαβρίνα Νεκταρία, Γαβρίνα Νάνσυ, Παπανίκου Αρετή , Σπύρου Ελισάβετ, Καστανά Τασούλα, Μπαούρδα Νικολέτα, Λάζαρη Ξένια, Αβτζή Υακίνθη, Τζώρτζη Δήμητρα, Ρώσση Άννα-Μαρία, Σταμουλακάτου Έφη, Φονταλή Μαρία.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr