Μεγάλη νίκη για τα κορίτσια του Χ.Τρικούπη στα Ιωάννινα!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημαντική νίκη για τα κορίτσια μας το μεσημέρι της Κυριακής, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΕ, επι του ισχυρού ΑΓΣΙ στα Ιωάννινα με 3-2. Νίκη που την φέρνει κοντά στην απόκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα νοκ αουτ παιχνίδια ανόδου, καθώς η ομάδα των Ιωαννίνων ήταν από τους βασικούς αντιπάλους μας.

Με μεγάλη συγκέντρωση θα ξεκινήσουν το παιχνίδι οι αθλήτριές μας και με πίεση στο σερβίς θα πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Σταθερά μπροστά σε όλη τη διάρκεια του σετ θα βρίσκεται η ομάδα μας, χαλάρωση στους τελευταίους κρίσιμους πόντους θα φέρουν την ανατροπή με το σετ να καταλήγει στην ομάδα του ΑΓΣΙ με 21-25.

Θα ανεβάσουν την απόδοση τους στο δεύτερο σετ οι παίχτριές μας, θα προσαρμοστούν στην τακτική του αντιπάλου και με εξαιρετική άμυνα και πίεση στο σερβίς θα το κατακτήσουν εύκολα με 25-15.

Ίδια συνέχεια και στο τρίτο σετ, διατηρώντας την τακτική μας και την απόδοση μας σε υψηλά επίπεδα, δεν θα αφήσουμε περιθώρια αμφισβήτησης και θα το κατακτήσουμε με 25-14 κάνοντας το 2-1 στα σετ.

Σε ένα συγκλονιστικό τέταρτο σετ οι δυο ομάδες θα προσφέρουν εξαιρετικό θέαμα. Συνεχής εναλλαγές στο σκορ, με τις δυο ομάδες να δίνουν το καλύτερο τους εαυτό. Λάθος επιλογές για την ομάδα μας στις κρίσιμες φάσεις, πιο ψύχραιμη η ομάδα των Ιωαννίνων, θα φτάσει στη κατάκτηση του σετ με 30-32.

Στο πέμπτο σετ η ομάδα μας θα βρεί τη συγκέτρωση της, θα ανεβάσει την απόδοση της και με σωστές επιλογές μέσα στην κρισιμότητα του σετ θα φτάσει στην κατάκτηση του 15-9 και στη μεγάλη νίκη με 3-2.

Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για το όμορφο θέαμα που προσέφεραν, αποζημιώνοντας όσους βρέθηκαν στο γήπεδο. Σημαντική νίκη για την ομάδα μας που την εδραιώνει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και κοιτά με αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος. Θετικό ότι οι αθλήτριες μας αρχίζουν να δείχνουν χαρακτήρα σε κρίσιμα σημεία των παιχνιδιών και να ανταπεξέρχονται σε όσες δυσκολίες εμφανίζονται στο παιχνίδι. Σκλήρη δουλειά για τη συνέχεια ώστε να παρουσιαστούν έτοιμες, όσο πλησιάζουμε στο τέλος του πρωταθλήματος.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η ομάδα μας θα δώσει δυο αγώνες το Σάββατο εντός έδρας στις 19:30, με το γειτονικό σωματείο του Αιτωλικού και τη Κυριακή το εξ΄ αναβολής παιχνίδι με τους Απείθαρχους Ιωαννίνων εκτός έδρας.

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης (Σακκαρέλης Παντελής-Σπανός Σπύρος) Γαβρίνα Νεκταρία, Γαβρίνα Νάνσυ, Παπανίκου Αρετή , Καστανά Τασούλα, Μπαούρδα Νικολέτα, Λάζαρη Ξένια, Αβτζή Υακίνθη, Τζώρτζη Δήμητρα, Ρώσση Άννα-Μαρία, Παπανικολάου Κύρα.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr