15ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων Βόλεϊ στη Ναύπακτο

Στη Ναύπακτο θα διεξαχθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα βόλεϊ παλαιμάχων για το 2019. Το τριήμερο 14-16 Ιουνίου θα βρεθούν στη Δυτική Ελλάδα ομάδες από όλη την Ελλάδα με πολλές μεγάλες δόξες του παρελθόντος να συμμετέχουν και να ξαναβρίσκονται για να θυμηθούν τα παλιά μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και πάλι.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν περισσότερες από 25 ομάδες από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας. Συγκεκριμένα πέρα από τις ομάδες της Αττικής στο φετινό πρωτάθλημα της Ναυπάκτου θα συμμετέχουν ομάδες από την Καβάλα ως τα Γιάννενα και από τη Δράμα ως τα Χανιά της Κρήτης αλλά και η ομάδα των Παλαιμάχων  της Κύπρου.

Το πρωτάθλημα είναι χωρισμένο σε κατηγορίες ηλικιακές  με τη μικρότερη στους άντρες να είναι η 40+ και τη μεγαλύτερη 55+ ενώ οι γυναίκες θα αγωνιστούν σε δύο κατηγορίες 35+ και 42+.  Το σύνολο των αγώνων θα φιλοξενηθεί στα γήπεδα του Δήμου Ναυπακτίας και συγκεκριμένα στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο της Ναυπάκτου, στο Δημοτικό γήπεδο του Αντιρρίου και στο κλειστό του 2ου Γυμνασίου Ναυπάκτου.

Η διοργάνωση αναμένεται να φέρει στην πόλη της Ναυπάκτου περισσότερα από 300 άτομα και φαίνεται, τουλάχιστον στο βόλεϊ πως η πόλη της Ναυπάκτου γίνεται προορισμός σημαντικών διοργανώσεων. 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr