3ο Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Κορασίδων

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται το οργανωτικό κομμάτι του 3ου Διεθνούς Τουρνουά Πετοσφαίρισης Κορασίδων που θα γίνει στη Ναύπακτο 28-30 Ιουνίου 2019. Το σύνολο των ομάδων έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του και έχει αποστείλει τις οριστικές λίστες των συμμετεχόντων αθλητριών, το πρόγραμμα έχει καταρτιστεί και όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει το νέο αναβαθμισμένο τουρνουά που διοργανώνουν από κοινού η Ομόνοια Ναυπάκτου, το Go Nafpaktia και ο Δήμος Ναυπακτίας.

Η φετινή διοργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Υπουργείου Τουρισμού και με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ενώ έχει ενταχθεί για μια ακόμα χρονιά στις εκδηλώσεις των Παπαχαραλαμπείων του Εθνικού Παπαχαραλαμπείου Σταδίου της Ναυπάκτου.

Η διοργάνωση φιλοξενεί φέτος τον διπλάσιο αριθμό ομάδων από τα προηγούμενα χρόνια. Συνολικά θα συμμετέχουν 8 ομάδες ενώ μαζί με τους συνοδούς και τους γονείς αναμένονται στην πόλη της Ναυπάκτου για το τριήμερο της διοργάνωσης περισσότερα από 150 άτομα.

Πιστές στο ραντεβού τους με την πόλη της Ναυπάκτου θα είναι και φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οι δύο ομάδες από το εξωτερικό. Από την Ιταλία η ομάδα της Σικελίας από την περιοχή της Μεσίνας ASD Pallavollo Roccalumera και από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη η “σερβική” OK Han Pijesak.

Από την Ελλάδα επιστρέφει στη Ναύπακτο φέτος ο Ακρίτας Καλαμάτας θέλοντας και πάλι να πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα, μόνο που το έργο του αυτή τη φορά έρχονται να ανακόψουν άλλες τέσσερις ελληνικές ομάδες. Από τη Λακωνία ο Σπαρτιατικός ΓΣ θα είναι η δεύτερη ομάδα της ΕΣΠΕΠ που θα συμμετέχει στη διοργάνωση. Από την Αττική για πρώτη φορά φέτος θα συμμετέχουν τρεις ομάδες, ο Ιάσονας Νίκαιας, ο Τελαμώνας Σαλαμίνας και η Ευρυάλη Γλυφάδας βάζοντας δύσκολά τόσο στις ομάδες της ΕΣΠΕΠ όσο και στην ομάδες του εξωτερικού.

Την οκτάδα δεν θα μπορούσε να συμπληρώσει άλλος από τη διοργανώτρια Ομόνοια Ναυπάκτου με ένα σύνολο αθλητριών που μετά τη διοργάνωση της Ναυπάκτου θα ταξιδέψει στην Σικελία της Ιταλίας για αντίστοιχο τουρνουά που διοργανώνεται στο Ροκαλουμέρα της Μεσίνας. Την ομάδα της Ναυπάκτου πλαισιώνουν τέσσερα κορίτσια από ομάδες τις Πάτρας. Η Άννα Μαυροειδή και η Αθηνά Αγγελοπούλου από την Ολυμπιάδα, η Ελένη Δέμη από την Ε.Α.Π. και η Μαριτίνα Σπηλιοπούλου από την Παναχαϊκή με την διοίκηση της Ομόνοιας Ναυπάκτου να ευχαριστεί τις διοικήσεις των ομάδων όπου ανήκουν τα συγκεκριμένα κορίτσια και τους προπονητές τους για την παραχώρηση των αθλητριών τους.

Οι αποστολές καταστρώνουν τα πλάνα τους και μένει σε θεατές και ενδιαφερομένους να τα δουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο να αναπτύσσονται. Το σύνολο των αγώνων θα γίνει στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου το τριήμερο 28-30 Ιουνίου σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

Πρόγραμμα αγώνων

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

14.30 αγώνας 1: Ακρίτας Καλαμάτας – Ευρυάλη Γλυφάδας

16.30 αγώνας 3: OK Han Pijesak – Σπαρτιατικός ΓΣ

18.30 αγώνας 4: Ομόνοια Ναυπάκτου – Ιάσωνας Νίκαιας

20.30 αγώνας 2: ASD Pallavollo Roccalumera – Τελαμώνας Σαλαμίνας

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

14.00 αγώνας 8: Ηττημένος αγώνα 3 – Ηττημένος αγώνα 4

16.00 αγώνας 7: Νικητής αγώνα 3 – Νικητής αγώνα 4

18.00 αγώνας 6: Ηττημένος αγώνα 1 – Ηττημένος αγώνα 2

20.00 αγώνας 5: Νικητής αγώνα 1 – Νικητής αγώνα 2

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

13.00 αγώνας 9: Ηττημένος αγώνα 6 – Ηττημένος αγώνα 8 (θέσεις 7-8)

15.00 αγώνας 10: Νικητής αγώνα 6 – Νικητής αγώνα 8 (θέσεις 5-6)

17.00 αγώνας 11: Ηττημένος αγώνα 5 – Ηττημένος αγώνα 7 (θέσεις 3-4)

19.00 αγώνας 12: Νικητής αγώνα 5 – Νικητής αγώνα 7 (θέσεις 1-2)

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr