Με το ίδιο πλάνο και στη Β΄Εθνική τα κορίτσια του Χαρίλαου Τρικούπη!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ξεκινάει το Σάββατο στην Άρτα τις επίσημες υποχρεώσεις της στη παρθενική της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Βόλλευ, η γυναικεία ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη. Η διοίκηση της ομάδας για την φετινή χρονιά αποφάσισε να στηριχτεί κυρίως στο περσινό κορμό, ο οποίος επιτυχημένα έφερε την άνοδο και το πρωτάθλημα, στη δεύτερη μόλις χρονιά από την επαναλειτουργία του τμήματος από το σύλλογό μας.

Ιδιαίτερη χαρά για εμάς ότι όλες οι αθλήτριες, έμειναν ικανοποιημένες από το κλίμα και τη δουλειά που γίνεται στο σύλλογό μας και ανανέωσαν στην ομάδα μας. Αυτός είναι ο στόχος που είχαμε θέσει από την αρχή, όλες οι αθλήτριες μας να μείνουν ευχαριστημένες από τη συμμετοχή τους στην ομάδα μας.

Στις περσινές αθλήτριες ήρθαν να προστεθούν η Αναστασία Τσαμίγκου 19 χρονών από τον Απόλλων Ξυλοκάστρου, η Αριάδνη Κούκη 19 χρονών από τον Έσπερο Καλλιθέας, η Δέσποινα Σαμψώνα 16 χρονών από τον Ιωνικό Αγρινίου, η Διαμαντοπούλου Βενετία από το Μεσολόγγι η οποία επιστρέφει στην ομάδα μας και η Κλαδάκη Άννα Μαρία από την Νίκη Βόλου.

Από την περσινή χρονιά παρέμειναν Γαβρίνα Νάνσυ, Γαβρίνα Νεκταρία, Παπανίκου Αρετή, Σταμουλακάτου Έφη, Τζώρτζη Δήμητρα, Παπανικολάου Κύρα, Καστανά Αναστασία, Αβτζή Υακίνθη, Λάζαρη Ξένια, Μπαούρδα Νικολέτα.

Μετά από σχεδόν δυο μήνες προετοιμασίας, η ομάδα μας είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη προσπάθεια της στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β Εθνικής. Μια προετοιμασία με αρκετά προβλήματα καθώς απουσίαζαν αρκετές κοπέλες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και τραυματισμών. Πολύτιμη η βοήθεια του Αποστόλη Μαργαρίτη, ο οποίος ανέλαβε την προετοιμασία της ομάδας και τη φετινή χρονιά.

Η ομάδα μας στηριζόμενη στην θέληση των κοριτσιών, να ξεπεράσουν τα προβλήματα αυτά, είναι έτοιμη για την 1Η αγωνιστική το Σάββατο το μεσημέρι απέναντι στην ομάδα της Φιλίας Άρτας. Στόχος μας να παίξουμε όμορφο βόλλευ και την φετινή χρονιά και μέσα από αυτό να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.