Βόλεϊ Ανδρών: Πρώτη εκτός έδρας νίκη στην Πάτρα

Τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατέκτησε η ανδρική ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου. Επικράτησε του Άθλου Πάτρας εκτός έδρας με 3-2 σετ σε ένα παιχνίδι που είχε διάρκεια περίπου δυόμισι ώρες.

Πολύ καλό ξεκίνημα έκανε η ομάδα της Ναυπάκτου στο “Κουκούλι” της Πάτρας κόντρα στη νεανική ομάδα του Άθλου. Πήρε το προβάδισμα με καλό σερβίς από τον Μαυρογεώργη στο 6-8, την μεγάλωσε με τον Καλαβρουζιώτη στο 11-17 ενώ έφτασε και στο +10 και πάλι με τον Μαυρογέωργη να σερβίρει και επιθετική τριπλέτα τους Κοκόλα-Λαούρδα-Ρούμπα. Προσπάθησαν να ανατρέψουν την κατάσταση οι γηπεδούχοι στο τέλος του σετ αλλά το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν ήταν να μειώσουν στο 19-25. Παρόμοια εξέλιξη και στο δεύτερο σετ με την Ομόνοια να φτάνει τη διαφορά στο +9 (13-22) αλλά η χαλαρότητα που ακολούθησε το παιχνίδι και η αδυναμία στα τελειώματα έβαλε τον Άθλο στο παιχνίδι που μείωσε στον πόντο (22-21) με καλό σερβίς από τον Σούτι. Ψύχραιμοι οι παίκτες της Ομόνοιας στο τέλος πήραν το σετ με 23-25.

Οι μικροί του Άθλου είχαν βρει ρυθμό στο παιχνίδι τους και αυτό φάνηκε στο ξεκίνημα του τρίτου σετ όταν προηγήθηκαν 13-4 και 21-13. Το παιχνίδι άρχισε να αποκτά ένταση κυρίως εξαιτίας του διαιτητή Γαλάνη που για μια ακόμα αναμέτρηση ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής. Η ένταση ευνόησε την Ομόνοια που κατάφερε να μειώσει στο 24-23 αλλά δεν κατάφερε να πάρει το σετ (25-23). Πιο εύκολο ήταν το τέταρτο σετ για τους γηπεδούχους που ήταν από την αρχή μπροστά στο σκορ ως το τελικό 25-20 με το παιχνίδι να οδηγείται στο τάι μπρέικ. Πιο ψύχραιμη η Ομόνοια στο πέμπτο σετ πήγε στην αλλαγή των γηπέδων προηγούμενη 8-4 και απάντησε στην αντεπίθεση των γηπεδούχων στο 11-10 κατακτώντας το σετ με 15-11 κάνοντας την πρώτη της εκτός έδρας νίκη για το φετινό πρωτάθλημα. Για την νεανική ομάδα του Δημήτρη Σπυρόπουλου ξεχώρισαν οι Καπτής και Χ. Βλάσσης ενώ από την Ομάδα της Ομόνοιας ξεχώρισε επιθετικά ο Κοκόλας και από τη θέση του σερβίς οι Μαυρογεώργης και Καλαβρουζιώτης.

Η Ομόνοια έχει ρεπό αυτό το Σαββατοκύριακο και επιστέφει στην αγωνιστική δράση στις 23 Νοεμβρίου κόντρα στην ΑΕ Λεχαινών στο κλειστό της Ναυπάκτου.

Άθλος Πάτρας (Σπυρόπουλος): Κρούσσος, Σαραντίδης, Φούντζυλας, Τριφύλλης, Σούτι, Τάχο, Κουβαράκης, Καπτής, Βλάσσης Π., Καπετανέας, Τσάμης, Σπυρόπουλος, Σωτηρόπουλος, Βλάσσης Χ.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας): Ρούμπας, Μαυρογεώργης, Τσακανίκας, Κατσιγιάννης, Καλαβρουζιώτης, Κοκόλας, Λαούρδας, Παπαγεωργίου, Κατσάμπαλος.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr