Βόλεϊ Αναπτυξιακά: Πέρασαν και από τον Ερμή οι νεάνιδες

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα από την Πάτρα για τις νεανίδες της Ομόνοιας Ναυπάκτου. Επικράτησαν στο “Κουκούλι” του Ερμή Πάτρας και έμειναν ζωντανές στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί σε πρόκριση στην επόμενη φάση.

Πολύ καλή στο ξεκίνημα οι Ομόνοια προηγήθηκε με σερβίς της Τριανταφύλλου με 0-5 με τον Ερμή να κυνηγά στο σκορ και καταφέρνει να ισοφαρίσει σε 12-12. Και πάλι με την Τριανταφύλλου να σερβίρει και στο φιλέ τις Τούφα, Καμουτσή και Ντότσι έγινε το 12-18 που δεν μπόρεσε να ανατραπεί με το σετ νε πηγαίνει στην Ομόνοια (20-25). Πιο εύκολη ήταν η επικράτηση για τις φιλοξενούμενες στο δεύτερο σετ. Προηγήθηκαν από το ξεκίνημα με 0-7, απάντησαν σε όλες τις προσπάθειες του Ερμή να μειώσει το σκορ και πήραν τελικά το σετ με 16-25.

Τα κορίτσια του Ερμή βελτίωσαν την εικόνα τους στο τρίτο σετ, κυνήγησαν πολλές μπάλες, βρήκαν ρυθμό στην επίθεση και κατάφεραν να πάρουν το σετ με 25-18 και να μειώσουν σε 1-2 σετ. Η Ομόνοια όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Μπήκε σοβαρή στο τέταρτο σετ, πήρε νωρίς το προβάδισμα και το κράτησε ως το τελικό 19-25 που τις έδωσε τη νίκη και ένα ακόμα τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα.

Πολύ καλές για τον Ερμή οι Κυροσίμου, Τσέλου και Αθανασοπούλου. Για την Ομόνοια πολύ καλή η Τριανταφύλλου σε σερβίς και πάσα ενώ επιθετικά ξεχώρισαν οι Τούφα, Σιακαβέλλα και Ντότσι.

Ερμής Πάτρας (Έρδας): Κοτσάνη, Ραγκαβάνη, Κυροσίμου, Τριαντοπούλου Ε., Τριαντοπούλου Μ., Αθανασοπούλου, Τσέλου, Χριστοπούλου, Ξένου, Μπουζάλα, Σερεμέτη, Κουτρουμπάνομυ, Γιαννιτσοπούλου, Καλαπόδη.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Κοκόλας-Τσακανίκας): Ντότσι, Τούφα, Τριανταφύλλου, Σιακαβέλλα, Ντέτσικα, Αντιλάι, Ρουστέμη, Κατσάμπα, Καμουτσή, Σφήκα, Σωτηροπούλου.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr