Νίκη στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τα κορίτσια του Χ.Τρικούπη!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη πρώτη τους νίκη σημείωσαν τα κορίτσια του Χαρίλαου Τρικούπη στην εντός έδρας πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής. Το μεσημέρι της Κυριακής κέρδισαν στο κλειστό του Μεσολογγίου, την αξιόμαχη ομάδα του Γ.Σ. Άρτας με 3-1. Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα μας δεν εντυπωσίασε, απέσπασε το σημαντικό τρίποντο, όπου ήταν και ο αρχικός της σκοπός.

Μουδιασμένα θα ξεκινήσει τον αγώνα η ομάδα μας, θα δώσει το δικαίωμα στην ομάδα της Άρτας να προηγηθεί στο σκορ μέχρι τα μισά του σετ. Στη σημείο εκείνο οι αθλήτριες μας θα πιέσουν στο σέρβις, θα εφαρμόσουν την τακτική τους και θα καταφέρουν να περάσουν μπροστά στο σκορ. Θα διατηρήσουν το προβάδισμα μέχρι το τέλος του σετ, το οποίο και θα κατακτήσουν με 25-18.

Με ψυχολογία από την κατάκτηση του σετ, θα ξεκινήσουμε στο δεύτερο και ανεβάζοντας την απόδοση μας θα ξεφύγουμε στο σκορ. Στο σημείο εκείνο θα δείξουμε αδικαιολόγητη χαλάρωση και με πίεση στο σέρβις η ομάδα της Άρτας θα καλύψει τη διαφορά και θα περάσει μπροστά στο σκορ. Πόντο πόντο οι δύο ομάδες στο τέλος του σετ, αδικαιολόγητα λάθη από την ομάδα μας θα στοιχήσουν το σετ με 25-27.

Δεν θα ξεκινήσει δυνατά στο τρίτο σετ η ομάδα μας επηρεασμένη από την απώλεια του δεύτερου. Η ομάδα της Άρτας θα εκμεταλλευτεί το ξεκίνημα αυτό και θα προηγηθεί στο σετ. Μπροστά στο κίνδυνο να χαθεί βαθμός η ομάδα μας θα ανεβάσει την απόδοση της, θα δείξει την απαραίτητη ψυχραιμία και θα κατακτήσει το σετ με 25-18.

Με σοβαρότητα και αρκετή διάθεση στην άμυνα και στο σέρβις η ομάδα μας θα αρχίσει το τέταρτο σετ. Θα ξεφύγει από νωρίς στο σκορ και με αρκετά καλή απόδοση δεν θα αφήσει περιθώρια και θα το κατακτήσει με 25-14.

Σημαντική νίκη για την ομάδα μας βαθμολογικά, αλλά και επειδή ήταν η πρώτη της στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Η ομάδα μας προβλημάτισε με την απόδοση της σε συγκεκριμένα σημεία του αγώνα και χρειάζεται αρκετή δουλειά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στην νεανική ομάδα της Άρτας για την απόδοση της και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας το Σάββατο στις 14:30 στα Ιωάννινα με την ισχυρή Ελπίδα η οποία έχει το απόλυτο στις νίκες μέχρι στιγμής.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν: (Σακκαρέλης Παντελής-Σπανός Σπύρος) Γαβρίνα Νάνσυ, Γαβρίνα Νεκταρία, Παπανίκου Αρετή, Σταμουλακάτου Έφη, Τζώρτζη Δήμητρα, Καστανά Αναστασία, Αβτζή Υακίνθη, Λάζαρη Ξένια, Μπαούρδα Νικολέτα, Αναστασία Τσαμίγκου, Αριάδνη Κούκη, Δέσποινα Σαμψώνα, Κλαδάκη Άννα Μαρία, Διαμαντοπούλου Βενετία.

*Ευχαριστούμε το site Aitosports.gr για την παραχώρηση της φωτογραφίας και την στήριξη του.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

2η Αγωνιστική

ΓΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ - ΓΣ ΑΡΤΑΣ (3-1)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣ ΒΟΛΙΣ (3-0)

ΦΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ (0-3)

ΑΟ ΦΙΛΙΑ ΑΡΤΑΣ - ΑΣ ΕΛΠΙΔΑ (1-3)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ 6

2.ΑΣ ΕΛΠΙΔΑ 6

3.ΑΣ ΒΟΛΙΣ 3

4.ΑΟ ΦΙΛΙΑ 3

5.ΓΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ 3

6.ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3

7.ΓΣ ΑΡΤΑΣ 0

8.ΦΕΙ 0

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr