Βόλεϊ Γυναικών: Ανώτερος ο Απόλλωνας στην Πάτρα

Την ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου από τον πρωτοπόρο και αήττητο ως τώρα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Απόλλωνα Πάτρας. Η Ομόνοια μπόρεσε να κοντράρει τον αντίπαλο της για δύο σετ αλλά η ποιότητα του αντιπάλου έδωσε τη νίκη στους πατρινούς με 3-0 σετ.

Μουδιασμένη η Ομόνοια στο ξεκίνημα στο κλειστό της Περιβόλας βρέθηκε να χάνει με 10-5 όμως με καλό σερβίς από τη Μπαλή και καλά τελειώματα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 15-15. Τα δικά της λάθη και το σερβίς της Σπυροπούλου έβαλαν τον Απόλλων μπροστά 19-15 και παρότι η Ομόνοια είχε ισορροπήσει το παιχνίδι δεν κατάφερε να πλησιάσει περισσότερο ως το τελικό 25-21. Παρόμοιο το σκηνικό στο δεύτερο σετ. Ο Απόλλωνας προηγήθηκε 13-6 όταν η Ομόνοια πήρε μπροστά και κατάφερε να φτάσει το παιχνίδι στον πόντο (15-14). Οι δύο ομάδες πήγαν πόντο πόντο ως το τέλος παίζοντας ωραίο βόλεϊ με μεγάλης διάρκειας ράλι και τον Απόλλωνα να επικρατεί στο τέλος και πάλι με 25-21. Η απογοήτευση και η έλλειψη συγκέντρωσης στο τρίτο σετ έδωσαν εύκολα τη νίκη στον Απόλλωνα με 3-0 σετ που διατήρησε το αήττητο και συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση τις βαθμολογίας με 6-0 νίκες και 18 βαθμούς.

Πίσω από τον Απόλλωνα στη βαθμολογία μοιράζονται τη δεύτερη θέση ΕΑΠ και Ερυθρός Αστέρας με σκορ νικών 5-1 και την τετράδα συμπληρώνει το Λουτράκι με 4-2. Πέμπτη είναι η Αρχαία Ολυμπία με 3-3, έκτη η Ομόνοια με τον Ακρίτα με 2-4. Ίδιο σκορ αλλά με βαθμό λιγότερο για την Ολυμπιάδα στην όγδοη θέση, ένατο το Ναύπλιο με 1-5 και τελευταίος ο Σπαρτιατικός χωρίς νίκη, έχοντας βέβαια και το δυσκολότερο ως τώρα πρόγραμμα από όλες τις ομάδες του ίδιου επιπέδου.

Κρίσιμο είναι το παιχνίδι της Ομόνοιας αυτή την Κυριακή στη Ναύπακτο. Αντιμετωπίζει στις 17.00 το απόγευμα της Κυριακής τον Ακρίτα Καλαμάτας με τον οποίο μοιράζονται την έκτη θέση της βαθμολογίας.

Απόλλων Πάτρας (Καράβολας): Παυλοπούλου, Μπρούμα Χ., Κουραχάνη, Σουβαλιώτη, Μπρούμα Η., Γιαννοπούλου, Αγγελοπούλου Λ., Λέκκα, Αγγελοπούλου Α., Οικονομοπούλου, Κούρκουλου, Κάνιστρα, Σπυροπούλου, Αλεξανδρίδη.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας) Πατακοπούλου, Ντότσι, Σκούνα, Σιακαβέλλα, Σχίζα, Σφήκα, Μπαλή, Αδάμη, Νάκη, Τούφα, Γάσπαρη, Καμουτσή.