Εντός έδρας ήττα για τα κορίτσια του Χ.Τρικούπη από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Κατηγορία: Volley

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αντιμετωπίζοντας ίσως τη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, το απόγευμα του Σαββάτου τα κορίτσια μας, γνώρισαν δίκαια την ήττα από την ανώτερη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα με 0-3 σετ. Οι αθλήτριες μας έδειξαν αγωνιστικότητα και προσπάθησαν να δυσκολέψουν τον αντίπαλο, αλλά η ομάδα των Ιωαννίνων ήταν πλήρης σε όλες τις γραμμές και κατάφερε να φτάσει στη νίκη.

Κακό ξεκίνημα από την ομάδα μας θα βρεθεί από νωρίς πίσω στο σκορ. Θα προσπαθήσουμε με κάποιες αλλαγές να αλλάξουμε την εικόνα του σετ και να γίνουμε ανταγωνιστικοί. Θα δείξουμε κάποια καλά στοιχεία, αλλά ο αντίπαλος θα έχει τις απαντήσεις σε όλες τις φάσεις και θα φτάσει στην κατάκτηση του σετ με 14-25.

Με πίεση στο σέρβις θα ξεκινήσουμε το δεύτερο σετ και θα καταφέρουμε να πάρουμε το προβάδισμα στο σκορ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα βρει τις λύσεις και με δύσκολο σέρβις θα καταφέρει να καλύψει τη διαφορά. Στο σημείο εκείνο η ομάδα μας θα καταφέρει να φανεί ανταγωνιστική. Η αντίπαλη ομάδα θα ανεβάσει την απόδοση της και με ένα ξέσπασμα θα ξεφύγει στο σκορ και θα χαλάσει τη συγκέντρωση μας. Θα κατακτήσει και το δεύτερο σετ με 17-25.

Στο τρίτο σετ θα προβούμε σε αλλαγές στην εξάδα μας, ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλα τα κορίτσια για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε κάποια στοιχεία που δουλεύουμε στις προπονήσεις μας και να είμαστε κοντά στον αντίπαλο. Η ομάδα των Ιωαννίνων παίζοντας εξαιρετικά θα κερδίσει και το τρίτο σετ με 16-25.

Σε ένα παιχνίδι όπου δεν ήταν στους στόχους μας για τη συγκομιδή βαθμών, η ομάδα μας έδειξε κάποια στοιχεία, τα οποία θα μας βοηθήσουν για τη συνέχεια. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΣ για την εξαιρετική ομάδα και την δουλειά που γίνεται, τέτοιες ομάδας θα πρέπει να είναι παράδειγμα για εμάς. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, ώστε να εμφανιστούμε έτοιμοι στους αγώνες που θα πρέπει να κερδίσουμε.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας το Σάββατο στις 20:00 στην Πρέβεζα με τον τοπικό Φιλαθλητικό, ο οποίος είναι αήττητος και φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν: (Σακκαρέλης Παντελής - Σπανός Σπύρος) Γαβρίνα Νάνσυ, Γαβρίνα Νεκταρία, Παπανίκου Αρετή, Σταμουλακάτου Έφη, Τζώρτζη Δήμητρα, Καστανά Αναστασία, Αβτζή Υακίνθη, Αριάδνη Κούκη, Δέσποινα Σαμψώνα, Κλαδάκη Άννα Μαρία, Διαμαντοπούλου Βενετία.