Βόλεϊ Αναπτυξιακά: Τρίτη νίκη για τις κορασίδες της Ομόνοιας

Την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχαν οι κορασίδες της Ομόνοιας Ναυπάκτου. Αυτή τη φορά νίκησαν με 3-1 σετ στο κλειστό της Ναυπάκτου την πατρινή ΕΑΠ και παρέμειναν ψηλά στη βαθμολογία του ομίλου τους.

Η Ομόνοια καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού νίκησε δυσκολότερο από ότι έδειχνε η αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων. Στο πρώτο σετ προηγήθηκε ακόμα και με πέντε πόντους διαφορά (19-14) αλλά τα πολλά συνεχόμενα λάθη έδωσαν την ευκαιρία στην ΕΑΠ να ισοφαρίσει και να περάσει μπροστά με 21-22. Το καλό σερβίς της Σωτηροπούλου στο τέλος έδωσαν το σετ στις γηπεδούχες με 25-22.

Παρόμοιο σκηνικό με διαφορετική κατάληξη στο δεύτερο σετ. Η Ομόνοια προηγήθηκε με έξι πόντους (19-13) αλλά εκεί έχασε τη συγκέντρωσή της και με πολλά λάθη χάρισε το σετ στην ΕΑΠ με 23-25.

Και στο τρίτο σετ η Ομόνοια δεν κατάφερε να κρατήσει τις διαφορές. Το 20-16 έγινε 20-19 και από εκεί και μετά οι δύο ομάδες πήγαν πόντο πόντο στο τελικό 25-23 με την Ομόνοια να είναι πιο τυχερή στο τέλος. Στο τέταρτο σετ το 18-11 έδειχνε εύκολη επικράτηση για τις Ναυπάκτιες αλλά με ένα επιμέρους 1-7 έγινε 19-18 κάνοντας δύσκολη την επικράτηση με 25-21 στο φινάλε του αγώνα.

Ρεπό έχουν οι κορασίδες αυτό το Σάββατο πριν τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας στο ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Κοκόλας): Μίχου, Ντότσι, Τούφα, Τριανταφύλλου, Σιακαβέλλα, Γιαννοπούλου, Αντιλάι, Ρουστέμη, Καμουτσή, Κατσάμπα, Σφήκα, Σωτηροπούλου.

ΕΑΠ (Καγιαλή): Παγούρα, Μίντζα Μ., Κουλούρη, Τσίρκα, Δέμη, Μίντζα Σ., Βανταράκη, Μουσάι, Σταθοπούλου, Αποστολοπούλου, Μίντζα Σ., Βασιλακοπούλου.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr