Πάλεψαν αλλά υποτάχτηκαν στην ανώτερη Ελπίδα τα Κορίτσια του Χ.Τρικούπη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Για δυο σετ η ομάδα μας παρουσιάστηκε ανταγωνιστική απέναντι στην ομάδα των Ιωαννίνων, αλλά η καλοδουλεμένη και πλήρης ομάδα της Ελπίδας κατάφερε και έφτασε στην νίκη. Τα κορίτσια μας προσπάθησαν το απόγευμα του Σαββάτου να κερδίσουν κάτι από την τρίτη του βαθμολογικού πίνακα ομάδα της Ελπίδας Ιωαννίνων, αλλά τελικά δεν πέτυχαν τον στόχο τους.

Αγνώριστες θα εμφανιστούν οι αθλήτριες μας στο πρώτο σετ και η ομάδα της Ελπίδας θα ξεφύγει από νωρίς στο σκορ. Ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του σετ η ομάδα των Ιωαννίνων, θα επιβάλλει το παιχνίδι της, τα κορίτσια μας δεν θα βγάλουν αντίδραση και θα έχουμε το εύκολο 11-25.

Η ομάδα μας θα αλλάξει το σχήμα της στο δεύτερο σετ, κάτι το οποίο θα την κάνει πιο ανταγωνιστική. Θα ξεκινήσει δυνατά στο σετ και με πίεση από το σέρβις θα πάρει μικρό προβάδισμα. Από κοντά η αντίπαλη ομάδα, θα έχουμε ένα σετ που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αν και θα έχει το προβάδισμα η ομάδα μας στους τελευταίους πόντους, λάθος επιλογές θα δώσουν τη δυνατότητα στην ομάδα της Ελπίδας να περάσει μπροστά και να κατακτήσει το σετ με 23-25.

Απογοητευμένες από την απώλεια του δεύτερου σετ θα ξεκινήσουν στο επόμενο τα κορίτσια μας. Θα βρεθούν πίσω στο σκορ, αλλά θα βρουν την δύναμη να επιστρέψουν στο σετ. Θα προσπαθήσουν για την ανατροπή και θα ακολουθούν τις αντίπαλες στο σκορ. Στους τελευταίους πόντους δεν θα διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και θα χάσουμε και το τρίτο σετ με 21-25.

Η ομάδα μας ήξερε ότι είχε δύσκολο έργο απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα, κάτι που δείχνει και η βαθμολογική της θέση. Με εξαίρεση το πρώτο σετ η ομάδα μας φάνηκε ανταγωνιστική και χρειάζεται αρκετή δουλεία και πίστη για να μπορέσει να κοντράρει τέτοια ματς. Η εμφάνιση μας στα δυο σετ μας δείχνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο, βάση της δυναμικότητας του αντιπάλου και μόνο κέρδος μπορεί να έχουμε από τέτοια παιχνίδια σαν πρωτοεμφανιζόμενοι στην κατηγορία. Οι αθλήτριες της ομάδας μας και οι υπεύθυνοι του τμήματος εύχονται περαστικά στην προπονήτρια της αντίπαλης ομάδας Κρ. Μπράγια Μαρία, η οποία είχε σοβαρό τραυματισμό σε προηγούμενο ματς και σιδερένια.  

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας το ερχόμενο Σάββατο στις 16:30 στα Ιωάννινα, απέναντι στο πανίσχυρο και πρωτοπόρο ΠΑΣ.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν: (Σακκαρέλης Παντελής-Σπανός Σπύρος) Γαβρίνα Νάνσυ, Γαβρίνα Νεκταρία, Παπανίκου Αρετή, Σταμουλακάτου Έφη, Καστανά Αναστασία, Αριάδνη Κούκη, Δέσποινα Σαμψώνα, Κλαδάκη Άννα Μαρία, Λάζαρη Ξένια, Τσαμίγκου Αναστασία, Τζώρτζη Δήμητρα.

Β Εθνική γυναικών 10η Αγωνιστική

ΓΣ Χαριλαος Τρικούπης - ΑΣ ελπίδα (0-3)

ΑΟ Φιλια Άρτας - Φιλαθλητικός ΓΣ (0-3)

ΦΕ Ιωαννίνων - ΑΣ Βολίς(3-1)

ΠΑΣ Γιαννινα - ΓΣ Άρτας(3-0)

Βαθμολογία

1.ΠΑΣ Γιαννινα 27

2.Φιλαθλητικος ΓΣ 26

3.ΑΣ Ελπίδα 23

4.ΑΣ Βολίς 14
.........................................

5.ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης 12

6.ΑΟ φιλία 11

7.ΦΕΙ 7

8.ΓΣ Άρτας 0

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr