Προσπάθησαν τα κορίτσια του Χαρίλαου Τρικούπη και τώρα play - out

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το μεσημέρι του Σαββάτου οι αθλήτριες μας αντιμετώπισαν την ομάδα της Βολίδας Κέρκυρας, θέλοντας την νίκη ώστε να την προσπεράσουν στην τελική βαθμολογία. Αν και κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια δεν μπόρεσαν να πετύχουν την νίκη, η οποία απλώς θα άλλαζε τον αντίπαλο μας στους αγώνες κατάταξης.

Με μεγάλη συγκέντρωση ξεκινήσαμε τον αγώνα, ακολουθώντας την τακτική μας και με ελάχιστα λάθη επιβάλλαμε τον ρυθμό μας και ξεφύγαμε από νωρίς στο σκορ. Σε ένα από τα καλύτερα μας σετ στο φετινό πρωτάθλημα, απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο δεν αφήσαμε περιθώρια αντίδρασης και το κατακτήσαμε με 25-17.

Δεν θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό στο δεύτερο σετ και θα δώσουμε την ευκαιρία στην ομάδα της Κέρκυρας πιστέψει στην νίκη. Χαλαρό ξεκίνημα με αρκετά λάθη, δεν θα ακολουθήσουμε την τακτική μας δίνοντας στον αντίπαλο την ευκαιρία να βρει ρυθμό. Δεν θα βγάλουμε αντίδραση και θα χάσουμε το σετ εύκολα με 15-25.

Με την ψυχολογία στα ύψη η ομάδα της Κέρκυρας θα ξεκινήσει το τρίτο σετ. Θα πάρει την πρωτοπορία στο σκορ και θα αυξάνει την διαφορά καθώς η ομάδα μας θα ρίξει την απόδοση της με αρκετά λάθη κυρίως από την θέση του σέρβις. Η ομάδα της Κέρκυρας θα προηγηθεί με 18-24 και όλα έδειχναν πως θα κατακτήσει εύκολα το σετ. Τα κορίτσια μας θα βγάλουν αντίδραση, δεν θα παρατήσουν το σετ και με πίεση στο σέρβις, θα καταφέρουν να επιστρέψουν με 23-24, θα έχουν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν και να κάνουν την πλήρης ανατροπή. Μία λάθος επιλογή στο σημείο εκείνο θα μας στερήσει την ισοφάριση και θα χάσουμε το σετ με 23-25.

Ο τρόπος που χάθηκε το τρίτο σετ θα επηρεάσει τις αθλήτριες μας. Θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν και να οδηγήσουν τον αγώνα στο πέμπτο σετ. Αρκετά λάθη και χωρίς υπομονή στο παιχνίδι μας, θα δώσουμε την δυνατότητα στον αντίπαλο να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Θα μας δυσκολέψει στην υποδοχή, δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και θα χάσουμε το σετ με 19-25 και τον αγώνα με το δίκαιο 1-3.

Η ομάδα μας στην πρώτη της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατάφερε να κατακτήσει την 6η θέση στην τελική βαθμολογία, κοντά στην τέταρτη και πέμπτη θέση με ομάδες που έχουν χρόνια στην κατηγορία. Η ομάδα μας είχε αρκετές αυξομειώσεις στην απόδοση της, γεγονός που οφείλεται και στην απειρία μας ως πρωτοεμφανιζόμενοι στην κατηγορία.

Τώρα θα πρέπει να κερδίσουμε την ομάδα του ΦΕΙ Ιωαννίνων, ώστε να οριστικοποιήσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία και την νέα χρονιά.

Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν το προσεχές Σάββατο ( θα οριστεί εντός της εβδομάδας) και θα κριθεί στις τρείς νίκες. Η ομάδα μας προηγείται με 2-0 νίκες από την κανονική διάρκεια και έχει και το πλεονέκτημα της έδρας.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν: (Σακκαρέλης Παντελής - Σπανός Σπύρος) Γαβρίνα Νάνσυ, Γαβρίνα Νεκταρία, Παπανίκου Αρετή, Σταμουλακάτου Έφη, Καστανά Αναστασία, Αριάδνη Κούκη, Δέσποινα Σαμψώνα, Κλαδάκη Άννα Μαρία, Τσαμίγκου Αναστασία, Τζώρτζη Δήμητρα, Μπαούρδα Νικολέτα, Λάζαρη Ξένια, Διαμαντοπούλου Βενετία.

Β΄ Εθνική Γυναικών 14η Αγωνιστική

ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης - ΑΣ Βολίς (1-3)

Φιλαθλητικός ΓΣ - ΓΣ Άρτας (3-0)

ΑΣ Ελπίδα - ΠΑΣ Γιάννινα (0-3)

ΑΟ Φιλία Άρτας - ΦΕ Ιωαννίνων (3-0)

Βαθμολογία (τελική)

1.ΠΑΣ Γιάννινα 39

2.Φιλαθλητικός ΓΣ 38

3.ΑΣ Ελπίδα 29

4.ΑΣ Βολίς 19

.........................................

5.ΑΟ Φιλία 18

6.ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης 15

7.ΦΕ Ιωαννίνων 10

8.ΓΣ Άρτας 0

Τα σωματεία της βαθμολογικής σειράς (1-4) συμμετέχουν στα play offs ενώ τα σωματεία της βαθμολογικής σειράς (5-8) συμμετέχουν στα play out μεταφέροντας τις νίκες της κανονικής περιόδου στις τρεις νίκες.

Το σωματείο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ προκρίνεται απευθείας στον τελικό της διοργάνωσης αφού σύμφωνα με τη συμπληρωματική ειδική προκήρυξη του πρωταθλήματος η βαθμολογική διαφορά του 1ου με τον 4ο στη βαθμολογία είναι μεγαλύτερη των 15 βαθμών.

PLAY_OFF (στις τρεις νίκες)

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΣ Βολίς (3-0)

Φιλαθλητικός ΓΣ - ΑΣ Ελπίδα (2-0)

PLAY_OUT (στις τρεις νίκες)

ΑΟ Φιλια - ΓΣ Άρτας (2-0)

ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης - ΦΕ Ιωαννίνων (2-0)

Στα play out δεν ισχύει η βαθμολογική διαφορά των 15 βαθμών.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr