Μια νίκη μακριά από την παραμονή τα κορίτσια του Χ.Τρικούπη!

Έναρξη των play – out σήμερα Σάββατο 7/3 για την Β΄Εθνική του Βόλεϊ Γυναικών με την ομάδα του Μεσολογγίου τον Χαρίλαο Τρικούπη να υποδέχεται στις 14:00 στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου την ομάδα της ΦΕ Ιωαννίνων.

Τα «κορίτσια» του Σπύρου Σπανού μπαίνουν στην μάχη της παραμονής με 2-0 στις νίκες καθώς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στα πλαίσια της 6η αγωνιστικής εντός έδρας είχαν πάρει την νίκη με 3-1 σετ, κάτι το οποίο είχε επαναληφθεί και στον 2ο γύρο όπου η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη είχε επιβληθεί με σκορ 3-0 στα Ιωάννινα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η παραμονή κλειδώνει στις τρεις νίκες, με την ομάδα του Μεσολογγίου να χρειάζεται μόλις μια νίκη ώστε εξασφαλίσει την παραμονή της και την νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

Κάλεσμα προς το φίλαθλο κοινό της πόλης απευθύνουν οι παίκτριες και οι υπεύθυνοι του τμήματος, ώστε ο κόσμος να γίνει ο έβδομος παίκτης που θα ωθήσει την ομάδα στην νίκη και παραμονή και την νέα χρονιά στην Β΄Εθνική κατηγορία.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr