Και του χρόνου στην Β΄ Εθνική τα κορίτσια του Χαρίλαου Τρικούπη!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια νίκη χρειάζονταν τα κορίτσια μας απέναντι στην ΦΕΙ Ιωαννίνων για να σφραγίσουν τη συμμετοχή τους και του χρόνου στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Την πέτυχαν από το πρώτο παιχνίδι, διώχνοντας το άγχος της παραμονής, κερδίζοντας εντός έδρας την ομάδα των Ιωαννίνων το μεσημέρι του Σαββάτου με 3-1.

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, όπου κρίνονταν πολλά και από τις δυο ομάδες, τα κορίτσια μας ξεκίνησαν εξαιρετικά το παιχνίδι, πήραν την πρωτοπορία στο σκορ με πίεση από το σέρβις και έδειξαν έτοιμες για τον κρίσιμο αγώνα.

Αδικαιολόγητη χαλάρωση από τις αθλήτριες μας στο σημείο εκείνο, θα δώσει τη δυνατότητα στις αντίπαλες να μαζέψουν την διαφορά και να περάσουν μπροστά στο σκορ. Πολλά λάθη από την ομάδα μας και θα χάσουμε το σετ με 20-25.

Αποφασισμένες οι αθλήτριες μας να ανατρέψουν την κατάσταση θα ξεκινήσουν το δεύτερο σετ. Θα δείξουν χαρακτήρα, θα ανεβάσουν την απόδοση τους και θα πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. Θα το διατηρήσουν σε όλη τη διάρκεια του σετ, περιορίζοντας τα λάθη τους, θα προσπαθήσει η ομάδα των Ιωαννίνων να γυρίσει το σετ, αλλά θα δείξουμε ψυχραιμία και θα το κατακτήσουμε 25-22.

Στο τρίτο σετ θα διατηρήσουμε την απόδοση μας σε υψηλά επίπεδα και με πίεση από το σέρβις, σωστές επιλογές και διατηρώντας την τακτική μας θα ξεφύγουμε στο σκορ. Θα συντηρούμε την διαφορά δείχνοντας συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του σετ και θα το κατακτήσουμε με 25-20.

Η συγκέντρωση μας θα μείνει στο τρίτο σετ και θα ξεκινήσουμε με επιπολαιότητα το τέταρτο. Αρκετά λάθη θα δώσουν το δικαίωμα στις αντίπαλες να ξεφύγουν με 7-14 στο σκορ και να είναι έτοιμες να οδηγήσουν τον αγώνα στο πέμπτο σετ.

Με πίεση από το σέρβις θα μαζέψουμε τη διαφορά και θα φτάσουμε στους τελευταίους αγχωτικούς πόντους. Θα έχει την ευκαιρία η ΦΕΙ να τελειώσει το σετ, θα δείξουμε την απαραίτητη ψυχραιμία και θα περάσουμε μπροστά. Πόντο πόντο οι δυο ομάδες, θα βρούμε τις λύσεις και θα κατακτήσουμε το σετ με 31-29 κάνοντας το τελικό 3-1.

Τέλος στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις για φέτος, με τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία να επιτυγχάνεται.

Βασικός μας σκοπός ήταν η διατήρηση της θέσης μας στην κατηγορία, ως πρωτοεμφανιζόμενοι που ήμασταν. Τα κορίτσια μας κέρδισαν αρκετές εμπειρίες από την συμμετοχή τους, το οποίο θα μας βοηθήσει να είμαστε καλύτερη ομάδα τη νέα χρονιά και πιο ανταγωνιστική.

Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες μας και ραντεβού την νέα αγωνιστική περίοδο.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν: (Σακκαρέλης Παντελής - Σπανός Σπύρος) Γαβρίνα Νάνσυ, Γαβρίνα Νεκταρία, Παπανίκου Αρετή, Σταμουλακάτου Έφη, Καστανά Αναστασία, Αριάδνη Κούκη, Δέσποινα Σαμψώνα, Κλαδάκη Άννα Μαρία, Τσαμίγκου Αναστασία, Τζώρτζη Δήμητρα, Μπαούρδα Νικολέτα, Λάζαρη Ξένια, Διαμαντοπούλου Βενετία.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr