Έτοιμα τα κορίτσια της ΓΕΜ για την έναρξη των Play-Off (video)


Με προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο Μεσολογγίου ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΓΕΜ για τον πρώτο αγώνα για τα  Play-Off  ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία κόντρα στην ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Άρτας.

Η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί στις τρεις (3) νίκες, με τις νίκες του πρωταθλήματος να προσμετρούνται με το αποτέλεσμα να είναι ισόπαλο 1-1.

Η ομάδα του Μεσολογγίου καλείται αύριο Κυριακή στις 8:00μ.μ να διαφυλάξει το πλεονέκτημα έδρας που της εξασφάλισε η δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ώστε να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας της ΕΣΠΕΔΕ.

Στα αγωνιστικά το τεχνικό δίδυμο της ομάδας Λάμπος Λιάπης και Λάμπος Λιάπης  δεν αντιμετωπίζουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα τραυματισμού και αναμένεται να έχουν όλες τις παίκτριες στην διάθεση τους.

Έκκληση προς το φίλαθλο κοινό της ομάδας απευθύνει η ομάδα, ώστε όπως και στα εντος έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος να δώσουν την ώθηση για να έρθει μια ακόμα σημαντική διάκριση για τον σύλλογο του Μεσολογγίου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσε στην κάμερα του AitoSports.gr  ο τεχνικός της ομάδας του Μεσολογγίου Λάμπος Λιάπης πριν την προπόνηση της Παρασκευής για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου