Βραδιά λάμψης και νικητών για την Ομόνοια Ναυπάκτου


Σε μια λαμπερή βραδιά με ένα γαλαξία αθλητικών αστέρων εκπροσώπησε επάξια η Ομόνοια Ναυπάκτου τον αθλητισμό της Ναυπακτίας, την Παρασκευή 19 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Porto Rio. Η "βραδιά νικητών" όπως ονομάστηκε η εντυπωσιακή εκδήλωση που διοργάνωσε το LEPANTO TV, τα "Παραπολιτικά"  και το  "Sportgame.gr", έκανε πρεμιέρα φέτος με σκοπό να καθιερωθεί και σε αυτήν βραβεύτηκαν όλες οι ομάδες της Δυτικής Ελλάδας που κατέκτησαν πρωτάθλημα ή κέρδισαν άνοδο σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, στίβο, κολύμβηση και πόλο.

Η Ομόνοια Ναυπάκτου βραβεύτηκε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος βόλεϊ των γυναικών και την άνοδο στη Β" Εθνική κατηγορία. Το αναμνηστικό κύπελλο σήκωσαν η Δώρα Σχίζα ως αρχηγός-εκπρόσωπος των αθλητών, ο προπονητής Γιώργος Μητρόπουλος και ο εκπρόσωπος της διοίκησης Αντώνης Σχοινάς.

Μεταξύ άλλων βραβεύτηκαν ο Απόλλων Πατρών ως φιναλίστ Κυπέλλου στο μπάσκετ, Παναχαϊκή και ΕΑΠ για την άνοδο σε Α1 και Α2 Εθνική βόλεϊ αντίστοιχα, ενώ από το νομό βραβεύτηκαν ο Αίολος Αστακού για την άνοδο στη Β" Εθνική μπάσκετ και ο Χαρίλαος Τρικούπης για την άνοδο στη Γ" Εθνική μπάσκετ.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο ο τέως Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Απόστολος Κατσιφάρας, η δημοτική Αρχή και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Πατρέων, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς και πλήθος άλλων επωνύμων. Την εκδήλωση παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι  Αλέξης Διγενής και Ρούλα Στίγκα  του LEPANTO TV, συνεπικουρούμενοι από το Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο των "Παραπολιτικών 90 FM" που ήταν απολαυστικοί.

Η βραδιά έκλεισε με την εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη που εντυπωσίασε τον κόσμο που την αποθέωσε. Όλοι, μεταξύ αυτών και η Ομόνοια Ναυπάκτου ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr