Ξεκίνησαν τα βάσανα για τα κορίτσια του Γ.Σ Άρτας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ξεκίνησαν τα βάσανα για τις Γυναίκες μας, που χθες βράδυ είχανε την πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Γιάννη Σταμούλη. Μία προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς για να μπουν όλες οι αθλήτριες στο πρόγραμμα του προπονητή μας και να προσαρμοστούν σταδιακά, ούτως ώστε να ανταπεξέλθουν στην δύσκολη χρονιά όπου η ομάδα μας συμμετέχει σε όλα τα πρωταθλήματα.

Πριν ξεκινήσουν ο προπονητής μας αρκέστηκε στο να πει μόνο δύο λόγια «δουλειά, δουλειά και πολύ δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας», συμπληρώνοντας το τετριμμένο «Καλή χρονιά».

Το παρόν στην πρώτη προπόνηση δώσανε 14 αθλήτριες, περισσότερες από τα αναπτυξιακά τμήματα, αφού όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στόχος είναι η προώθηση αθλητριών στις μεγάλες ομάδες. Και ήτανε Θεοδώρα Ραβανού, Βάσω Πραμαγκιούλη, Κωνσταντίνα Μπίκα, Ναταλία Μίγδου, Άννα Ζιώβα, Ελπινίκη Σωτηρίου, Νεφέλη Σωτηρίου, Αναστασία Δήμου, Φαίη Ρίζου, Αλεξάνδρα Δημοθεόδωρου, Ιωάννα Δημοθεόδωρου, Θεοδώρα Πορτοβάρα, Θεοδώρα Βαρέλη, Αμαλία Πορτοβάρα. Απουσιάζανε για διάφορους λόγους η αρχηγός Μαρία Γιώτη καθώς και οι Κατερίνα Προτοντουάρι, Λευκωθέα Καραβάτσιου, Αλεξάνδρα Κούκου και Θεοδώρα Μαργώνη.

Καλή μας Χρονιά με υγεία, μακριά από τραυματισμούς και ευόδωση των κόπων και επίτευξη των στόχων μας!!!