Οι φίλαθλοι του Ιωνικού το μεγάλο κέρδος της πρεμιέρας του πρωταθλήματος

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η μεγάλη συμμετοχή των φιλάθλων και η θερμή υποστήριξη της ομάδας ήταν το μεγάλο κέρδος της πρεμιέρας του πρωταθλήματος β΄εθνικής βόλει γυναικών για την ομάδα του Ιωνικού στον αγώνα που τελικά έγινε αλλά σε φιλικό επίπεδο (3-0) σετ, αφού οι υπεύθυνοι της ομάδας του Απείθαρχου Ιωαννίνων ξέχασαν να θεωρήσουν τα δελτία των αθλητριών τους, με συνέπεια οι διαιτητές να κατακυρώσουν επίσημα τον αγώνα με 3 - 0 σετ και 75 - 0 πόντους υπέρ του Ιωνικού.

Σε κάθε περίπτωση επιβεβαιώθηκε με το καλύτερο τρόπο η υποστήριξη που θα έχει η ομάδα από τους φιλάθλους της πόλης στην προσπάθεια της για άνοδο στην Α2, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τις αθλήτριες και τους υπεύθυνους του τμήματος οι οποίοι εξέφρασαν δημόσια τις ευχαριστίες τους για την συμμετοχή του κόσμου.

Την τετάρτη 28/10  η ομάδα αντιμετωπίζει τον Παλαμά Μεσολογγίου για το κύπελλο Ελλάδος και το Σάββατο 31/10 για το πρωτάθλημα. Και οι δυο αγώνες θα διεξαχθούν στο Μεσολογγι.  

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr