Δύσκολο το ξεκίνημα στη Β' Εθνική για τα κορίτσια της Ομόνοιας

 

Με δύο ήττες ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής για τα κορίτσια της Ομόνοιας, στην παρθενική τους συμμετοχή σε πρωτάθλημα αυτής της κατηγορίας. Στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής ηττήθηκαν στο Βραχάτι από τον Παμβοχαϊκό με 3-0 σετ ενώ με το ίδιο σκορ είχαν ηττηθεί στην πρεμιέρα εντός έδρας από την Ολυμπιάδα Πατρών. 

Στο Βραχάτι το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για την Ομόνοια που παίζοντας καλά αμυντικά και πιέζοντας στο σερβίς κατάφερε να προηγηθεί ακόμα και με 5 πόντους στο 6-11. Ο Παμβοχαϊκός όμως με καλό σερβίς από την Τσιομπόταρου, που ήταν και η κορυφαία του αγώνα, κατάφερε αρχικά να ισοφαρίσει και στη συνέχεια να προηγηθεί βάζοντας "δύσκολα" στις Ναυπάκτιες.

Η Ομόνοια κάνοντας μαζεμένα λάθη στο τέλος δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τη στιγμή που είχε μειώσει σε 20-18 και έχασε το σετ με 25-21. Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με συνεχόμενους άσσους από την Κούτρα που έβαλε τον Παμβοχαϊκό μπροστά με 5-1 ενώ οι διαιτητές φρόντισαν να δημιουργήσουν επιπλέον εκνευρισμό στις παίκτριες της Ομόνοιας, σε ένα παιχνίδι εξαιρετικό ήσυχο και από τις δύο ομάδες, όπου πρωταγωνιστές μάλλον θα έπρεπε να είναι οι αθλητές.

Η διαφορά στο σκορ μεγάλωσε και το σετ χάθηκε με 25-14. Κακό ήταν το ξεκίνημα και στο τρίτο σετ για την Ομόνοια με τις παίκτριες της ομάδας να έχουν κακές αφετηρίες στις θέσεις τους και να είναι εμφανώς εκτός παιχνιδιού χάνοντας εύκολα και το τρίτο σετ και μαζί και το παιχνίδι με 3-0 σετ. 

Με ελλείψεις ταξίδεψε η Ομόνοια στο Βραχάτι και δεν ήταν εύκολο να αλλάξει πράγματα και καταστάσεις στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα ενώ συνολικά χρειάζεται πολύ δουλειά ομαδική και ατομική για να μπορέσει να δείξει στη συνέχεια καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. 

Ένα ακόμα δύκσολο παιχνίδι έχει να δώσει εντός έδρας η Ομόνοια αυτή την Κυριακή, υποδεχόμενη στο κλειστό γυμναστήριο του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου τον Απόλλωνα Πάτρας, ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. 

Ομόνοια Ναυπάκτου: Κονίδα, Νάκη, Σχίζα, Μαστρογεωργίου, Ράμμου, Παπακωστοπούλου, Μποβιάτση, Θεοδωροπούλου.

ΓΑΣ Παμβοχαϊκός: Ζήση, Ψαροπούλου, Κούτρα, Μπαγιώκου, Γκότση, Κωστοπούλου, Λιάκου, Καζάκη, Γαμβρούλη, Θεοδοσίου, Τσιομπόταρου, Βιγλάκη.