Ήττα για τα κορίτσια της Ομόνοιας στην Πάτρα

Εύκολη νίκη με 3-0 σετ πέτυχε ο Απόλλωνας στην Πάτρα επί της γυναικείας ομάδας της Ομόνοιας. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν πολύ μεγάλη ωστόσο υπήρχαν σημεία που οι ναυπάκτιες ήταν αρκετά ανταγωνιστικές κερδίζοντας εκτός από πόντους και εμπειρίες.

Από νωρίς πήρε προβάδισμα στο πρώτο σετ ο Απόλλωνας και μεγαλώνοντας σταδιακά τη διαφορά πήρε με άνεση το πρώτο σετ. Αμφίρροπο ήταν το δεύτερο σετ σχεδόν ως το τέλος. Η Ομόνοια πήρε προβάδισμα που έφτασε και τους πέντε πόντους 3-8 αλλά με ένα σερί 6-0 με την Σωτηρίου στο σερβίς ο Απόλλωνας ανέτρεψε τη διαφορά (9-8). Τα κορίτσια της Ομόνοιας όμως δεν το έβαλαν κάτω. Πιέζοντας στο σερβίς και παίζοντας πολύ καλά σε άμυνα και επίθεση έμειναν κοντά στο σκορ ως το 19-19. Μια αδράνεια στην πρώτη μπάλα έδωσε το περιθώριο στις γηπεδούχες να ξεφύγουν στο σκορ όμως και να πάρουν το σετ με 25-20. Η Ομόνοια κατάφερε να είναι στο παιχνίδι και στο τρίτο σετ αλλά ως το 7-7. Η συνέχεια δεν ήταν καλή με αποτέλεσμα ο Απόλλωνας να πάριε ένα εύκολο σετ και τη νίκη με 3-0 σετ.

Η κορυφή της βαθμολογίας στη Β’ Εθνική έχει πάρει φωτιά με πρωταγωνίστριες τις τέσσερις ομάδες της Πάτρας. Στην πρώτη θέση παρέμεινε η Ολυμπιάδα με 23 βαθμούς, τη δεύτερη θέση μοιράζονται Απόλλωνας και Παναχαϊκή με 22 ενώ την τετράδα συμπληρώνει η ΕΑΠ με 21 βαθμούς.

Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής έχει διακοπή αυτό το Σαββατοκύριακο 6-7 Φεβρουαρίου. Η επόμενη αγωνιστική για την Ομόνοια είναι στο κλειστό γυμναστήριο του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου με αντίπαλο τον Αρκαδικό από την Τρίπολη. 

ΑΣ Απόλλων Πάτρας:Σωτηρίου, Καράβολα, Κακάφωνη, Πεφάνη, Παπαγιάννη, Μακρή, Γιαννοπούλου, Αρβανιτοπούλου, Κάνιστρα, Κόλλια Ε., Παΐσιου, Σπυροπούλου, Καρνάτσου. 

Ομόνοια Ναυπάκτου: Νάκη, Δημοπούλου Π., Κότσιαλου, Σχίζα, Μαστρογεωργίου, Ράμμου, Παπακωστοπούλου, Κατσαρού, Μποβιάτση, Θεοδωροπούλου.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr