Ακόμα μια ήττα για τους Άνδρες της Ομονοίας Ναυπάκτου

Ούτε με τον ΑΠΙΣ Ζευγολατιού κατάφερε η ανδρική ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Ηττήθηκε από την ομάδα της Κορινθίας με 0-3 σετ έχοντας κακή απόδοση για ένα ακόμα παιχνίδι.

Στις μόνιμες ελλείψεις της Ομόνοιας στο παιχνίδι του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου ήρθαν να προστεθούν και ο ασθένειες, με τρεις από τους επτά βασικούς παίκτες να μην έχουν αναρρώσει ακόμα και έναν ακόμα να βρίσκεται κλινήρης. Παρόλα αυτά το παιχνίδι με τον ΑΓΣ ΑΠΙΣ ξεκίνησε καλά για την Ομόνοια με ένα 5-0 σερί χωρίς όμως την ανάλογη συνέχεια. Η κακή πρώτη μπάλα και η έλλειψη συγκέντρωσης στις θέσεις άμυνας έδωσαν το περιθώριο στους φιλοξενούμενους να γυρίσουν γρήγορα το σκορ και να πάρουν με σχετική άνεση το πρώτο σετ με 15-25. Πόντο πόντο πήγαιναν οι δύο ομάδες στο δεύτερο σετ μέχρι λίγο πριν το τέλος.

Η Ομόνοια προηγήθηκε 6-4, ο ΑΠΙΣ ισοφάρισε και πέρασε μπροστά με 7-11, η Ομόνοια ισοφάρισε 11-11 και προηγήθηκε με 13-12 αλλά ένα 0-7 με τον Δ. Νανόπουλο στο σερβίς έκανε το σκορ 13-19 και παρότι οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 16-19 δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν περισσότερο και ηττήθηκαν με 18-25. Παρόμοια εξέλιξη είχε και το τρίτο σετ. Η Ομόνοια είχε ισχνό προβάδισμα στην αρχή, γρήγορα όμως οι Κορίνθιοι ήραν κεφάλι στο σκορ και το κράτησαν ως το τέλος κατακτώντας το σετ με 20-25 και το παιχνίδι με 0-3 σετ.

Με τη νίκη του αυτή ο ΑΠΙΣ παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας πίσω από Απόλλωνα Πάτρα και Αιγιαλέων ενώ την τετράδα συμπληρώνει ο ΓΣ Άργους. Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν έχει αγωνιστική δραστηριότητα για τον Η’ Όμιλο της Β’ Εθνικής ενώ το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου η Ομόνοια θα αγωνιστεί στο Αίγιο με τον δεύτερο της βαθμολογίας Αιγιαλέων.

Ομόνοια Ναυπάκτου: Κατσάμπαλος, Ρούμπας, Καρβούνης, Τσακανίκας, Γραββάνης, Θεοφάνης, Παπαγεωργίου, Μίχος.

 

ΑΓΣ ΑΠΙΣ: Θεοδωρόπουλος, Νανόπουλος Α., Αργυρόπουλος, Λούτας, Μελέτης, Ευαγγελάρας, Καραθανάσης, Νανόπουλος Δ., Νανόπουλος Η.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr