Έκοψε τη βασιλόπιτα η Ομόνοια Ναυπάκτου

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε ο αθλητικός σύλλογος Ομόνοια Ναυπάκτου την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Ναύπακτος, καθώς η ημέρα των ερωτευμένων επιλέχθηκε από τους υπεύθυνους του συλλόγου ως συμβολική ημέρα συνάντησης ανθρώπων που δηλώνουν ερωτευμένοι με τον αθλητισμό. 

Εκτός από τους αθλητές, προπονητές, γονείς και φίλους της ομάδας, το παρών έδωσαν ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Ναυπακτιακού Αστέρα κ. Ντίνος Τσουκαλάς, ο πρώην δήμαρχος Ναυπάκτου κ Γιάννης Νταουσάνης και ο πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος καθηγητής κ Βασίλης Τριανταφύλλου.

Τους καλεσμένους υποδέχθηκε ο αντιπρόεδρος Αντώνης Σχοινάς ο οποίος αφού τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, ευχήθηκε για τη νέα χρονιά και έδωσε το λόγο για ευχές στους εκπροσώπους των τμημάτων του συλλόγου από το τέννις, το βόλλεϊ ανδρών, γυναικών,τα τμήματα υποδομής και το μπάσκετ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστό κλίμα, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο background φωτογραφικές στιγμές από τη δραστηριότητα της περασμένης σεζόν σε μπάσκετ, βόλλεϊ, τέννις και beach volley.

Η νόστιμη βασιλόπιτα ήταν μια προσφορά του αρτοποιείου Βασιλείου ενώ η τυχερή αθλήτρια που βρήκε το φλουρί προερχόταν από τα τμήματα τέννις και πήρε ως δώρο μια τσάντα από την εταιρεία Wilson.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά.