Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά “AHEPA Beach Volley CUP 2016”

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Αθήνα 20 Ιουλίου 2016 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, το τουρνουά “AHEPA Beach Volley CUP 2016”, την Κυριακή 17 Ιουλίου. Ήταν η τρίτη χρονιά διοργάνωσης του εν λόγω τουρνουά υπό την αιγίδα της AHEPA HELLAS, με συνδιοργανωτές: το τμήμα AHEPA Ναυπάκτου “Lepanto 1571”, το Δήμο Ναυπακτίας και τον αθλητικό σύλλογο “Ομόνοια” Ναυπάκτου. 

Συνολικά συμμετείχαν 28 ομάδες (56 αθλητές), αποτελούμενες υποχρεωτικά από ένα αγόρι και ένα κορίτσι (μικτές), με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Την έκπληξη αποτέλεσαν οι συμμετοχές της Simone Glavas (ομογενούς με μόνιμη διαμονή το Michigan των Η.Π.Α.) και του Παναγιώτη Ράμμου (με μόνιμη διαμονή το Chicago των Η.Π.Α.). 

Το τουρνουά άρχισε την Παρασκευή 15 Ιουλίου. Από τη νοκ – αουτ προκριματική φάση της Παρασκευής, προέκυψαν τα ζευγάρια των αθλητών, που συμπλήρωσαν το τελικό ταμπλό των 16 καλύτερων ομάδων. Το Σάββατο 17 Ιουλίου “έπεσαν” στην άμμο και οι πιο έμπειρες ομάδες, ανεβάζοντας κατακόρυφα την ποιότητα των παιχνιδιών, αν και ο πολύ ισχυρός άνεμος δυσκόλεψε τις προσπάθειες των αθλητών. 

Η τελική φάση ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 18 Ιουλίου, με όμορφα παιχνίδια παρά τις αντίξοες συνθήκες, χάρη στην υψηλή ποιότητα των ομάδων που συμμετείχαν. Στο μεγάλο τελικό επικράτησε με 2 – 1 σετ το ζευγάρι των αθλητών Πατακοπούλου – Ντόντης έναντι των Κονίδα – Μάρκου, χτίζοντας μια μικρή “αυτοκρατορία” νικών, καθώς είναι η τρίτη φορά που κερδίζουν το χρυσό στο τουρνουά. 

Η διοργάνωση έληξε με τις απονομές, τις οποίες έκαναν: ο Ύπατος Κυβερνήτης AHEPA Ευρώπης κ. Νικόλαος Παπαδόπουλος, ο Αθλητικός Διευθυντής της AHEPA Ελλάς κ. Αναστάσιος Σωτήρχος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Σιαμαντάς και ο Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας κ. Ιωάννης Σύψας. Το τμήμα AHEPA Ναυπάκτου “Lepanto 1571” εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος κ. Βλαχογιάννης, ενώ στην παρουσίαση και στο σπικάζ της εκδήλωσης ήταν ο κ. Τσακανίκας, εκ μέρους του αθλητικού συλλόγου “Ομόνοια” Ναυπάκτου. 

Ευγενικοί Χορηγοί της αθλητικής αυτής διοργάνωσης, ήταν οι: Αναψυκτικά «ΛΟΥΞ» Πατρών (Μεγάλος χορηγός), «Παπαδοπούλειο – Οίκος Φιλοξενίας Α.Ε.», Τμήμα AHEPA HJ – 17 Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Αττικής, “Café ΟΝΑΡ”, “Terra Medi”, “Αρτοποιία Βασιλείου”, “Avance Rent a Car”, “ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.”, “www.gonafpaktia.com” και “Ιωάννου Δημήτρης Sound & Video”. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την ευκαιρία του τουρνουά, μετέβη στη Ναύπακτο σύσσωμο το Δ.Σ. της AHEPA HELLAS, με επικεφαλής τον νεοεκλεγέντα Κυβερνήτη κ. Βασίλειο Πετκίδη. Το πρωί του Σαββάτου 16 Ιουλίου, ο κ. Κυβερνήτης, συνοδευόμενος από Αξιωματούχους της Περιφέρειας AHEPA HELLAS, είχε συνάντηση γνωριμίας με το Δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Παναγιώτη Λουκόπουλο, όπου αντηλλάγησαν απόψεις, για τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή και τη πιθανότητα μελλοντικής συνεργασίας τους. 

Το Δ.Σ. της Περιφέρειας AHEPA HELLAS, πραγματοποίησε την πρώτη συνεδρίασή του, για την περίοδο 2016 – 17, στο συνεδριακό κέντρο της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως Σωτήρος Ναυπάκτου, το μεσημέρι της Κυριακής 17 Ιουλίου. 

Το 4ο “AHEPA Beach Volley Cup” προγραμματίζεται να γίνει τον Ιούλιο του 2017, με τη συμμετοχή ακόμα περισσότερων αθλητών, πάλι στην όμορφη Ναύπακτο. 

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr