Μοσχούλα Πατακοπούλου: Είναι μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου!

 

Η Μοσχούλα Πατακοπούλου θα αγωνιστεί την φετινή χρονιά με τον Απόλλωνα Πατρών στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής βόλεϊ.

Η ίδια μιλώντας για την μεταγραφή της από την ΕΑΠ στον Απόλλωνα Πατρών τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενη για τη μεταγραφή μου στον Απόλλωνα γιατί  θεωρώ ότι είναι η πιο οργανωμένη ομάδα της Πάτρας. Αυτό οφείλεται στο μεγαλύτερο μέρος στον προπονητή και στους παράγοντες της ομάδας».

Και αναφερόμενη στους στόχους της ομάδας της αλλά και τους προσωπικούς στόχους τόνισε «Στόχος μας είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και κάποια στιγμή να μπορέσουμε να ανέβουμε στην Α1 εθνική κατηγορία, γεγονός το οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει κατορθώσει ποτέ καμία γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Πάτρας.  Είναι μεγάλη ευκαιρία για να επιτευχθεί ο στόχος μας, την στιγμή που έχουμε έναν έμπειρο προπονητή, ο οποίος  διετέλεσε προπονητής την εθνικής γυναικών και του Ολυμπιακού. Έχω ξαναπαίξει παλιότερα σε μικρή ηλικία στην ΕΑΠ όταν ήταν στην Α2 εθνική κατηγορία αλλά δεν ήμουν  βασική παίκτρια. Με τα σημερινά δεδομένα  πιστεύω στον εαυτό μου και στην δυναμικότητα της ομάδας. Σύντομα θα πετύχουμε τον στόχο μας.»

Πηγή: dete.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr