Η Ναύπακτος προβάλλεται στους AHEPANS του κόσμου (vid)

Μια σημαντική προβολή της πόλης της Ναυπάκτου επιτεύχθηκε μέσα από τις δράσεις του τοπικού τμήματος της πόλης “AHEPA Lepanto 1571”. Συγκεκριμένα το επιτυχημένο τουρνουά beach volley του καλοκαιριού “AHEPA CUP 2016” έτυχε προβολής στο περιοδικό AHEPAN, στο τεύχος του φθινοπώρου.

Να σημειωθεί ότι το περιοδικό αυτό είναι το επίσημο περιοδικό της AHEPA με έδρα τις ΗΠΑ, της μεγαλύτερης ελληνικής ομογενειακής οργάνωσης και διαβάζεται από μέλη της παγκοσμίως (ΗΠΑ, Καναδά, Ευρώπη, Αυστραλία). Παρουσιάζει τις δραστηριότητες της AHEPA ανά τον κόσμο και στο συγκεκριμένο τεύχος η εκδήλωση της Ναυπάκτου ήταν η μοναδική με προέλευση την Ελλάδα.

Ασφαλώς αυτό ήταν μια μεγάλη επιτυχία για τους διοργανωτές και την AHEPA Ελλάδος και έδειξε το δρόμο για το πώς η μικρή μας πόλη μπορεί να τύχει παγκόσμιας προβολής. 

Συγχαρητήρια βεβαίως αξίζουν στο Δήμο Ναυπακτίας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τη υποστήριξη, στον αθλητικό σύλλογο Ομόνοια Ναυπάκτου, στους χορηγούς της διοργάνωσης και όλους όσους βοήθησαν.

Απολαύστε το εντυπωσιακό βίντεο της διοργάνωσης

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr