Προπονητής της γυναικείας ομάδας του Πειραματικού ο Μεσολογγίτης Βασίλης Μανθάτης

Ο Βασίλης Μανθάτης θα είναι ο προπονητής του τμήματος γυναικών του Συλλόγου μας για την περίοδο 2017-2018. Γεννημένος στις 26/11/1985, την προηγούμενη σεζόν διετέλεσε προπονητής στην Γυναικεία ομάδα Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου στην Α2 Εθνική κατηγορία και προπονητής των αναπτυξιακών τμημάτων αγοριών και κοριτσιών του ΟΠΑΘ Περσέας. Επιπλέον, συμμετείχε ως μέλος – στατιστικολόγος στο προπονητικό team της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων U18 που συμμετείχε στα Τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 που έγιναν στο Άρνεμ της Ολλανδίας.

Ο Βασίλης Μανθάτης έχει μία σειρά από διακρίσεις ως προπονητής καθώς το 2016 κατέκτησε το πρωτάθλημα Παμπαίδων με την ομάδα Ηρακλής Πετοσφαίρισης 2016 και τη 2η θέση στο final four Εφήβων ΕΠΕΣΘ ενώ το 2014 κατέκτησε το πρωτάθλημα Β΄Εθνικής Ανδρών και την άνοδο στην Α2 Εθνική με την ομάδα της Γυμναστικής Ένωσης Μεσολογγίου.

Το 2010 κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α΄Περιφερειακή Αθήνας Γυναικών με την ομάδα του Α.Ο.Βάρης και το 2006 το πρωτάθλημα Β' Εθνικής Γυναικών με την ομάδα του Αστέρα Αγ.Δημητρίου καθώς και άλλες διακρίσεις. (Το βιογραφικό του Βασίλη Μανθάτη είναι διαθέσιμο στην ενότητα ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ στο piramatiko-volley.blogspot.com)

Ο Σύλλογος Αποφοίτων του Πειραματικού Σχολείου του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καλωσορίζει στην οικογένεια του τον νέο μας προπονητή και του εύχεται ολόψυχα καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία!!!

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr