Στο Αντίρριο για πρώτη φορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley

Η δράση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley συνεχίζεται με το Antirrion Masters. Η διοργάνωση θα λάβει χώρα το διάστημα 7-9 Ιουλίου, στην πανέμορφη παραλία του Αντιρρίου όπου για πρώτη φορά θα διεξαχθεί ένα τουρνουά υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Ο αριθμός των ομάδων ξεπέρασε τις προσδοκίες, αφού συνολικά 72 δίδυμα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για ένα μετάλλιο.

Το Antirrion Masters, είναι τρίτο κατά σειρά τουρνουά Masters και σηματοδοτεί τη πρώτη διοργάνωση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley από τον Δήμο Ναυπάκτου, που θέλει να αναδείξει τον αθλητισμό στην περιοχή.

Η αυλαία θα ανοίξει το πρωί της Παρασκευής με τους αγώνες των προκριματικών σε άνδρες και γυναίκες, ενώ τα κυρίως ταμπλό θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου. Οι αγώνες θα ξεκινούν από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ, αφού στα γήπεδα υπάρχουν προβολείς.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού Δήμου Ναυπακτίας κ. Ιωάννης Σύψας δήλωσε: «Μπορεί να μην έχουμε μεγάλη εμπειρία αλλά έχουμε μεγάλη όρεξη. Να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε για την ανάθεση της διοργάνωσης και είμαστε σίγουροι ότι θα αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις. Στόχος και φιλοδοξία μας είναι να το κρατήσουμε σαν γεγονός. Καλούμε τον κόσμο της περιοχής να έρθει και να παρακολουθήσει αγώνες υψηλού επιπέδου».

Οι Entry List έχουν αναρτηθεί στο Volleyball.gr και μπορείτε να τις δείτε ΕΔΩ, όπως και όλα τα στοιχεία του τουρνουά.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr