Σε live-streaming ο σημερινός τελικός AHEPA CUP 2017 από τη Ναύπακτο

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφυλλάσουν οι διοργανωτές του AHEPA CUP 2017 Beach volleyball tournament στους φίλους του αθλήματος, καθώς έχει προγραμματισθεί η ζωντανή μετάδοση του τελικού αγώνα του τουρνουά διαδικτυακά.

Έτσι την Κυριακή 16 Ιουλίου στις 19.00 μπορεί όποιος επιθυμεί να συνδεθεί με τη ζωντανή αναμετάδοση των αγώνων. Ήδη στη συγκεκριμένη ιστο-διεύθυνση ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το μεγάλο τελικό event στο οποίο αναμένεται να παρευρεθούν αξιωματούχοι της AHEPA Ελλάδας και Ευρώπης, ο δήμαρχος Ναυπακτίας και εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Ναυπάκτου ενώ προσκεκλημένοι είναι η αντιπεριφερειάρχης κα Σταρακά καθώς και ο ΓΓΑ κος Συναδινός.

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου ξεκινά το τουρνουά με την προκριματική φάση ώστε από τις 25 συνολικά ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή να μείνουν οι 16 που θα καταρτίσουν το τελικό 16άρι ταμπλό. Το Σάββατο θα ξεκινήσει το κυρίως τουρνουά με τις πιο έμπειρες ομάδες να μπαίνουν στην άμμο και θα κορυφωθεί την Κυριακή με την ημιτελικη και τελική φάση. Οι θεατές φέτος θα παρακολουθήσουν τους αγώνες στις ολοκαίνουριες εξέδρες που στήθηκαν ειδικά στο χώρο από το Δήμο Ναυπακτίας και θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν υψηλού επιπέδου θέαμα, ιδιαίτερα όσο προχωραει το τουρνουά.

Ραντεβού στα γήπεδα από την AHEPA!

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr