Ντίνος Καλαμπάκος: «Ο Χαρίλαος Τρικούπης πρέπει να παίξει στο Μεσολόγγι» (vid)

Συνέντευξη στην τηλεοπτική αθλητική εκπομπή «ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ», στο Αχελώος TV την όποια επιμελούνται και παρουσιάζουν οι Χρήστος Στούμπος και Αλέξανδρος Κουτσιούμπας παραχώρησε ο προπονητής του Χαρίλαου Τρικούπη Ντίνος Καλαμπάκος.

 

O πολύπειρος κόουτς μίλησε για την άνοδο της ομάδας του στην Α1, τα στοιχεία που έκαναν τον Χαρίλαο να ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν, για το πώς γύρισε… τον διακόπτη την περσινή σεζόν όταν ανέλαβε την ομάδα σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση και την ανέβασε στις θέσεις των play off.

Αναφέρθηκε επίσης στη διάθεση που υπάρχει από τη Διοίκηση να γίνουν τ’ απαραίτητα, ώστε ο Σύλλογος ν’ αγωνιστεί κανονικά στη Basket League τη νέα χρονιά, στο ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του και το αν θα παίξει ρόλο στην παραμονή του η διαμόρφωση του μπάτζετ ή οι αλλαγές στο ρόστερ.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΑΟ Αγρινίου. Είπε χαρακτηριστικά ότι «η Αιτωλοακαρνανία θα πρέπει να είναι περήφανη και για τις δύο ομάδες της που είναι τόσο ψηλά σε εθνικές κατηγορίες».

Τόνισε ακόμα ότι η αποχή τόσων μηνών θα κάνει τεράστιο κακό στους αθλητές και ότι «ο Χαρίλαος Τρικούπης πρέπει να παίξει στο Μεσολόγγι και την επόμενη χρονιά», εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του γι’ αυτό.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Πηγή: agriniovoice.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr