ΕΣΑΚΕ: Οι αριθμοί για το παιχνίδι Περιστέρι - Μεσολόγγι Baxi

Το Μεσολόγγι Baxi μπήκε με φόρα στη Stoiximan Basket League και οι τρεις νίκες του στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές το επιβεβαιώνουν. Μετά τις επιτυχίες του επί του Άρη εντός, του Κολοσσού H Hotels εκτός και του Ιωνικού Hellenic Coin όμως, η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας έχει μπροστά της, ίσως την πιο δύσκολη αποστολή της ως τώρα, αφού θα δοκιμαστεί αύριο (15/11, 17:00) στην έδρα του Περιστερίου που μετά το αρχικό 2/2, ηττήθηκε στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ ενώ προέρχεται και από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του.

Τους ενώνει ο Αγραβάνης

Οι δρόμοι των δύο ομάδων διασταυρώνονται βέβαια για πρώτη φορά στη Stoiximan Basket League στην οποία είναι πρωτοεμφανιζόμενο το Μεσολόγγι Baxi, όμως δεν είχαν συναντηθεί ούτε στις μικρότερες κατηγορίες (Α2 και Β' Εθνική) αφού όταν η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας ανέβηκε στην Α2, το Περιστέρι επέστρεψε στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα.

Ο αυριανός αγώνας όμως θα έχει ένα κεντρικό πρόσωπο και αυτό θα είναι ο Γιάννης Αγραβάνης. Ο διεθνής φόργουορντ που είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του Μεσολογγίου Baxi στην εκκίνηση του Πρωταθλήματος, πέρασε την προηγούμενη διετία στο Περιστέρι. Στη διάρκεια της έγινε ο 32ος παίκτης που έφτασε τις 50 συμμετοχές με τα «κυανοκίτρινα» στα χρόνια της Stoiximan Basket League.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

*Δύο πόντοι θα είναι αρκετοί για τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, για να γίνει ο 46ος στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος που θα φτάσει τους 2.500.

*«200άρης» σε δύο στατιστικές κατηγορίες στη Stoiximan Basket League, μπορεί να γίνει ο Στίβεν Γκρέι. Χρειάζεται τρία αμυντικά ριμπάουντ και τρεις ασίστ για να τα καταφέρει.

*Το 35% των ασίστ του Περιστερίου στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, έφυγε από τα χέρια του Αμπντούλ Γκάντι. Είχε 14 από τις 40.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ BAXI

*Έτοιμος για να σπάσει το «φράγμα» των 1.000 πόντων στη Stoiximan Basket League είναι ο Κέβιν Λάνγκφορντ αφού χρειάζεται άλλους δύο για να το καταφέρει.

*Ο Ντεβόντε Γκριν εκτέλεσε με εντυπωσιακή συνέπεια από το τρίποντο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Είχε 11/18 (61,11%) ενώ οι υπόλοιποι παίκτες του Μεσολογγίου Baxi είχαν συνολικά 18/56 (32,14%).

*Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές ο Γιάννης Χατζηνικόλας πρόλαβε να ξεπεράσει τους αριθμούς που είχε στις συνολικά 12 εμφανίσεις του στο περσινό Πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr