Γιάννης Σαχπατζίδης: «Ένα ακόμη παιχνίδι, μία ακόμη πρόκληση»

Για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου γράφει ο Αρχηγός του Μεσολόγγι ΒΑΧΙ Γιάννης Σαχπατζίδης στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ένα ακόμη παιχνίδι, μία ακόμη πρόκληση!

Την προηγουμένη αγωνιστική, δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα και γρήγορα αντανακλαστικά ως ομάδα. Ο Ιωνικός έχει ένα δυνατό σύνολο που σίγουρα αδικείται από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Μας αιφνιδίασαν και αργήσαμε να βρούμε τα πατήματά μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όμως στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο συγκεντρωμένα και φτάσαμε έτσι στα τρία στα τρία.

Το Περιστέρι είναι ίσως ο πιο δυνατός αντίπαλος που αντιμετωπίσαμε μέχρι τώρα. Προέρχεται από δύο ήττες και αυτό κάνει τη δική μας αναμέτρηση ακόμα πιο δύσκολη. Η αλλαγή του προπονητή ανεβάζει ακόμα περισσότερο το βαθμό δυσκολίας του αγώνα, καθώς παραδοσιακά οι ομάδες δίνουν το 110% των δυνατοτήτων τους στο πρώτο παιχνίδι.

Εμείς είμαστε έτοιμοι και ανεβαίνουμε στο Περιστέρι για να παίξουμε ωραίο μπάσκετ, να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr