Σαχπατζίδης: «Αποφασισμένοι να δώσουμε το 110% και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί»

Κατηγορία: Μεσολόγγι Baxi

Για το Σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα του Άρη γράφει ο Αρχηγός του Μεσολόγγι ΒΑΧΙ Γιάννης Σαχπατζίδης στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Επιστροφή στη δράση…

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος σίγουρα δεν έκλεισε ιδανικά για εμάς. Το εντυπωσιακό μας ξεκίνημα δεν είχε την ανάλογη συνέχεια. Θεωρώ ότι η θέση στον βαθμολογικό πίνακα δεν είναι αντιπροσωπευτική της δυναμικής της ομάδας μας.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε τραυματισμούς, αλλαγές στο ρόστερ, την απειρία μας στη μεγάλη κατηγορία αλλά και πολύ ικανούς αντιπάλους. Παρόλα αυτά όμως, σταθήκαμε ανταγωνιστικοί στα περισσότερα παιχνίδια και αρκετά από αυτά χάθηκαν στις λεπτομέρειες.

Στο διάστημα που προηγήθηκε δουλέψαμε πολύ ώστε να δέσουν οι παλιοί με τους νέους παίκτες και να αποκτήσουμε τους αυτοματισμούς, τη δύναμη και την ομαδικότητα που χρειαζόμαστε για να ξεκινήσουμε τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Πρώτος σταθμός το ιστορικό Αλεξάνδρειο και ο πάντα δυνατός Άρης. Πάμε αποφασισμένοι να δώσουμε το 110% και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί.